Miten A300 synkronoidaan Android- tai iOS-pohjaisen Polar Flow -sovelluksen kanssa?

Polar A300 on yhteensopiva Polar Flow -sovelluksen iOS-version 2.1 ja uudempien sekä Android-version 2.0 ja uudempien kanssa. Varmista ennen synkronointia, että

• sinulla on Polar-tili ja Flow-sovellus ladattuna ja asennettuna mobiililaitteeseesi
  • olet rekisteröinyt A300-laitteesi Flow-verkkopalveluun ja synkronoinut tiedot FlowSync-ohjelman avulla vähintään kerran
  • mobiililaitteessasi on Bluetooth päällä
  • lentotila ei ole päällä A300:ssa eikä mobiililaitteessasi
  • olet yhdistänyt A300:n ja matkapuhelimesi. Katso lisätietoja kohdasta Miten Polar A300 ja Polar Flow -sovellus yhdistetään?

Tiedot voi synkronoida Android- tai iOS-laitteeseen kahdella tavalla:

1. Kirjaudu Flow-sovellukseen ja pidä A300:n TAKAISIN-painiketta painettuna.
  2. Muodostetaan yhteyttä laitteeseen tulee näyttöön, jonka jälkeen näyttöön tulee Muodostetaan yhteyttä sovellukseen.
  3. Synkronointi suoritettu tulee näyttöön, kun toiminto on suoritettu loppuun.

tai

1. Kirjaudu Flow-sovellukseen ja siirry A300:ssa kohtaan Asetukset > Yleisasetukset > Yhdistä ja synkronoi > Synkronoi tiedot ja paina ALOITA-painiketta.
  2. Muodostetaan yhteyttä laitteeseen tulee näyttöön, jonka jälkeen näyttöön tulee Muodostetaan yhteyttä sovellukseen.
  3. Synkronointi suoritettu tulee näyttöön, kun toiminto on suoritettu loppuun.