Miten Polar M400:sen käyttö aloitetaan?

Polar-laitteen asetukset voidaan määrittää ennen ensimmäistä käyttökertaa joko suoraan laitteessa tai Polar Flow -verkkopalvelussa. Polar-laite kannattaa käynnistää tietokoneen kautta, jotta siinä on varmasti uusin laiteohjelmisto.

Käytön aloittaminen laitteen kautta:

1. Kytke Polar-laite tietokoneen USB-porttiin pakkauksessa toimitetulla johdolla.
  2. Anna laitteen latautua täyteen ja irrota johto laitteesta.
  3. Aktivoi Polar-laitteen näyttö painamalla ALOITA-painiketta.
  4. Polar-laite on toimitettaessa ainoastaan englanninkielinen, mutta voit lisätä muita kieliä Flow-verkkopalvelussa. Katso lisätietoja kohdasta Polar-laitteen kielet.
  5. Polar-laite on nyt käyttövalmis.

Käytön aloittaminen Polar Flow -verkkopalvelussa:

1. Kytke Polar-laite tietokoneen USB-porttiin pakkauksessa toimitetulla johdolla.
  2. Anna laitteen latautua täyteen.
  3. Siirry osoitteeseen flow.polar.com/start.
  4. Lataa ja asenna Polar FlowSync -synkronointiohjelma, jota tarvitaan Polar Flow -verkkopalvelun ja Polar-laitteen väliseen tiedonsiirtoon.
  5. Luo Polar-tili Polar Flow -verkkopalvelussa tai kirjaudu sisään, jos sinulla on jo käyttäjätunnus ja salasana johonkin Polarin verkkopohjaiseen palveluun.
  6. Määritä käyttäjäasetukset ja synkronoi laite. Jos päivitystä tarjotaan synkronointiprosessin aikana, lataa uusin ohjelmistoversio hyväksymällä se.
  7. Polar-laite on nyt käyttövalmis.