Miten harjoitusten yhteydessä jaetaan kuvia?

Polar Flow -sovelluksen versiosta 3.2 alkaen harjoitustietojen yhteydessä voi jakaa kuvia ja ruutukaappauksia reittisi kartasta.

Voit jakaa menneitä harjoituksiasi Syötteestäsi tai kalenteristasi. Etsi jakokuvake, napauta sitä ja valitse haluamasi jakamistapa.

Feed  tai    ►

• Ruutukaappaus mahdollistaa reittisi osoittavan kuvan jakamisen, jos olet käyttänyt GPS:ää harjoituksesi tallentamiseen.
  • Jos haluat jakaa valokuvagalleriassasi olevan kuvan, käytä Galleria-vaihtoehtoa ja lisää harjoitustietosi kuvaan.
  • Ota kuva paikan päällä esimerkiksi heti harjoituksen jälkeen ja jaa se harjoitustietojen kanssa, kun olet synkronoinut harjoituksen Flow’hun.
  • Muokkaa luomustasi kokeilemalla valokuvaan erilaisia rajauksia: neliö, vaakasuora tai pystysuora sen mukaan, mikä sopii kuvaan parhaiten. Voit myös muokata kuvan tunnelmaa alareunassa olevien suodattimien avulla.

Huomaa, että tällä hetkellä kuvat eivät siirry automaattisesti iOS-laitteiden Flow-sovelluksesta WhatsApp-sovellukseen. Kun jaat kuvan, käyttämäsi aihetunniste näkyy viestissä, mutta kuva ei siirry. Voit lisätä kuvan manuaalisesti puhelimesi kuva- ja videokirjastosta aivan samoin kuin jakaisit kuvan tavalliseen WhatsApp-viestiin.