Miten Polar M460/M400 käynnistetään uudelleen tai sen tehdasasetukset palautetaan?

Uudelleenkäynnistys

Voit käynnistää laitteen uudelleen pitämällä YLÖS-, ALAS-, TAKAISIN- ja VALO-painikkeita painettuina samanaikaisesti viiden sekunnin ajan, kunnes Polar-animaatio tulee näyttöön. Nollauksen jälkeen M460/M400 siirtyy automaattisesti ajannäyttötilaan.

Kaikki M460:stä/M400:sta Flow-tilillesi synkronoidut tiedot ovat tallessa. M400:n päivämäärä ja kellonaika on asetettava nollauksen jälkeen uudelleen. Kaikki muut asetukset säilyvät muuttumattomina.

Tehdasasetusten palauttaminen

Jos uudelleenkäynnistys ei korjaa ongelmaa, palauta tehdasasetukset. Kaikki M460:stä/M400:sta Flow-tilillesi synkronoidut tiedot ovat tallessa.

Tehdasasetusten palauttaminen poistaa yhteyden M460:n/M400:n ja käyttäjätilin väliltä sekä poistaa kaikki laitteessa olevat tiedot.

Tehdasasetusten palauttaminen

1. Kytke M460/M400 tietokoneen USB-porttiin ja siirry FlowSync-ohjelmaan. Polar FlowSync -ohjelma siirtää harjoitustietosi Polar Flow -verkkopalveluun.
  2. Napsauta asetuskuvaketta (1) ja valitse TEHDASASETUSTEN PALAUTTAMINEN (2). Tehdasasetusten palauttaminen kestää hetken. Irrota sitten M460/M400 ja yhdistä se uudelleen tietokoneeseen.
  3. Kun Flow-verkkopalvelun aloitussivu avautuu, valitse Kirjaudu sisään ja kirjaudu sisään olemassa olevalla Flow-käyttäjätunnuksellasi ja salasanallasi.
  4. Hyväksy asetukset ja napsauta lopuksi Valmis.