Kuinka muodostan pariyhteyden Polar V800:n ja Polar Flow -sovelluksen välille?

Polar V800 on yhteensopiva Polar Flow -sovelluksen iOS-version 2.0 ja uudempien sekä Android-version 2.0 ja uudempien kanssa

Varmista ennen yhdistämistä, että

• olet rekisteröinyt Polar V800:n Polar Flow -verkkopalvelussa tietokoneen avulla
  • mobiililaitteessasi on Bluetooth päällä ja laite ei ole lentotilassa.

Mobiililaitteen yhdistäminen:

1. Avaa Polar Flow -sovellus mobiililaitteessa ja kirjaudu sisään Polar-tunnuksillasi.

2. Odota, kunnes mobiililaitteesi näyttöön tulee Liitä tulee näyttöön -ruutu. Näytössä näkyy Odotetaan V800:aa.

3. Pidä V800:n TAKAISIN-painiketta painettuna. Vaihtoehtoisesti siirry kohtaan Asetukset > Yleisasetukset > Yhdistä ja synkronoi > Yhdistä ja synkronoi mobiililaite ja paina ALOITA-painiketta.

4. Kun laite löytyy, laitteen ID Polar-mobile xxxxxxxx tulee V800:n näyttöön.

5. Paina ALOITA-painiketta. Muodostetaan yhteyttä laitteeseen tulee näyttöön. Sen jälkeen näyttöön tulee teksti Muodostetaan yhteyttä sovellukseen.

6. Hyväksy Bluetooth-yhdistämispyyntö mobiililaitteessasi ja kirjoita siihen V800:ssa näkyvä PIN-koodi.

7. Yhdistäminen suoritettu tulee V800:n näyttöön, kun toiminto on suoritettu loppuun, ja Polar Flow -sovelluksen Päiväkirja avautuu.

Chat
Chat