Miten M200 yhdistetään Polar Flow -sovellukseen?

Jos olet määrittänyt M200:n asetukset mobiililaitteella, M200 on jo yhdistetty Polar Flow -sovellukseen. Jos määritit asetukset tietokoneella ja haluat käyttää M200-laitetta Polar Flow -sovelluksen kanssa, yhdistä M200 ja mobiililaitteesi seuraavasti:

• Varmista, että mobiililaitteessasi on Bluetooth päällä ja että laite ei ole lentotilassa.
  • Varmista, että mobiililaite on [yhteensopiva] Polar Flow -sovelluksen kanssa.
  • Lataa Polar Flow -sovellus App Store- tai Google Play -kaupasta.

Huomaa, että yhdistäminen on tehtävä Flow-sovelluksen, EI mobiililaitteen Bluetooth-asetusten kautta.

Mobiililaitteen yhdistäminen:

1. Avaa Flow-sovellus mobiililaitteessa ja kirjaudu sisään Polar-tiliisi, jonka loit M200:n asetusten määrittämisen yhteydessä.

2. Pidä M200:n VASEN-painiketta painettuna.

3. Kosketa laitettasi M200:lla tulee näyttöön. Kosketa mobiililaitetta M200:lla.

4. Yhdistää tulee M200:n näyttöön.

Android-käyttäjät: Saat mobiililaitteeseen yhdistämispyynnön. Se on ehkä avattava pyyhkäisemällä näyttöä yläreunasta alaspäin ja napauttamalla ilmoitusta. Napauta sitten YHDISTÄ.

5. M200:n näyttöön tulee ilmoitus Vahv.tois. laitteessa xxxxx. Syötä M200:n näyttämä PIN-koodi mobiililaitteen yhdistämispyyntöön ja napauta Yhdistä/OK.

Android-käyttäjät: Yhdistämispyyntö on ehkä avattava pyyhkäisemällä näyttöä yläreunasta alaspäin ja napauttamalla ilmoitusta.

6. M200:n näytössä lukee Yhdistää, ja jos yhdistäminen onnistuu, laite synkronoidaan tämän jälkeen mobiililaitteesi kanssa.