Miten Polar FlowSync asennetaan Mac-tietokoneeseen?

1. Siirry osoitteeseen flow.polar.com/start.
  2. Napsauta Mac-käyttöjärjestelmälle. FlowSync alkaa ladata asennuspakettia. Tämän pitäisi kestää vain muutaman minuutin.

3. Kun lataus on valmis, napsauta asennuspaketin kuvaketta Lataukset-kohdassa. Asennuspaketin sijainti riippuu selaimestasi. FlowSync-ohjelman ohjattu asennustoiminto käynnistyy.

4. Napsauta aloitusikkunassa Jatka.

5. Lue on ohjelman käyttöoikeussopimus, joka on saatavilla useilla kielillä. Valitse kieli pudotusvalikosta. Napsauta Jatka.

6. Hyväksy ehdot napsauttamalla Hyväksy.

7. Valitse pyydettäessä levy, jolle haluat asentaa FlowSync-ohjelman.

8. Vahvista valintasi napsauttamalla Jatka.

9. Napsauta Asenna.

10. Asennus edellyttää Mac-käyttäjätilisi salasanaa. Kirjoita salasanasi ja napsauta Asenna ohjelmisto. Asennus käynnistyy.

11. Kun FlowSync-ohjelman asennus on päättynyt, napsauta Sulje. FlowSync käynnistyy automaattisesti. FlowSync-kuvake ilmestyy valikkopalkkiin (yleensä näytön oikeassa yläkulmassa). Jos FlowSync ei käynnisty, voit käynnistää sen kohdasta Finder > Sovellukset.