Miten Polar Loopia / Polar Loop 2:ta käytetään sykeharjoittelussa?

Polar Loop / Polar Loop 2 -aktiivisuusranneke seuraa liikkeitäsi ja laskee aktiivista aikaasi. Sykesensoriin yhdistettynä se antaa harjoittelustasi vielä enemmän tietoa, kuten sykkeen lyönteinä minuutissa ja harjoituksesi pääasiallisen vaikutuksen: rasvanpoltto tai kunnon parantaminen. Voit myös seurata pyöräilyäsi paljon tarkemmin. Kun käytät sykesensoria, se näkyy Polar Flow -verkkopalvelussa harjoituksena, kun olet synkronoinut tiedot.

Mitä sykesensoria voi käyttää Polar Loopin / Polar Loop 2:n kanssa?

Polar Loop / Polar Loop 2 käyttää Bluetooth Smart -tiedonsiirtoa. Se on yhteensopiva Polar OH1, H10, H7- ja H6 Bluetooth Smart -sykesensoreiden kanssa. Muiden valmistajien Bluetooth Smart -sykesensoreiden yhteensopivuutta ei tällä hetkellä voida taata.

Minulla on Polar H6/H7 -sensori. Voiko sitä käyttää sekä Polar Loopin / Polar Loop 2:n että Beat-sovelluksen kanssa?

Polar Loop / Polar Loop 2 ja Polar Beat ovat yhteensopivia Polar H6- ja H7 Bluetooth Smart -sykesensoreiden kanssa. Voit käyttää samaa sensoria kummankin kanssa, mutta et yhtä aikaa. Harjoitusten välillä on oltava vähintään kahden minuutin tauko, jotta sensorin voi yhdistää toiseen laitteeseen. Lopeta sensorin tiedonsiirto irrottamalla sensori kiinnitysvyöstä.

Polar Loop / Polar Loop 2 ei näytä sykettäni. Mitä teen?

• Varmista, että käytät Polar Loop / Polar Loop 2 -yhteensopivaa sykesensoria: joko Polar H6- tai H7 Bluetooth Smart -sykesensoria.
  • Varmista, että sykesensorin kiinnitysvyön elektrodipinnat on kostutettu. Tekstiilivyöllä varustetun sykesensorin pukeminen.
  • Varmista, että sykesensori on yhdistetty oikein Polar Loopiin / Polar Loop 2:een:

- Pue sensori päällesi.

- Vie Polar Loop / Polar Loop 2 sensorin lähelle ja napauta kosketuspainiketta.

- Odota, kunnes LED-näyttö sammuu. Odota sitten muutama sekunti, kunnes teksti PAIRED (yhdistetty) tulee näyttöön.

Jos yhdistäminen ei onnistu ensimmäisellä kerralla, yritä 30 sekunnin kuluttua uudelleen. Varmista, että Polar Loopin / Polar Loop 2:n ja sykesensorin välissä ei ole kangasta.

Varmista, että olet yhdistämisen aikana riittävän kaukana (10 m) muista Bluetooth Smart -sykesensoreiden käyttäjistä. Sensorin yhdistäminen yhden kerran riittää.
  • Varmista, että Polar Loop / Polar Loop 2 ei ole lentotilassa.

• Oletko kokeillut Polar Loopin Bluetooth-yhteyden nollaamista.

• Oletko kokeillut sykeharjoituksen lopettamista ja uuden sykeharjoituksen aloittamista?

- Irrota sykesensori kiinnitysvyöstä.

- Odota 30 sekuntia.

- Aseta sensori takaisin paikalleen.

- Napauta Polar Loopin / Polar Loop 2:n kosketuspainiketta.

• Jos käytössäsi on H7, oletko kokeillut sensorin nollaamista poistamalla pariston 6 minuutin ajaksi?

• Onko sykesensorin paristo tyhjä? Oletko kokeillut, auttaako pariston vaihtaminen? Katso ohjevideo: A300 tai A300.

- Polar H6 -sykesensorin pariston kesto on noin 300 tuntia.

- Polar H7 -sykesensorin pariston kesto on noin 200 tuntia.

• Onko Polar Loopin / Polar Loop 2:n akku lähes tyhjä? Jos näyttöön tulee painiketta napautettaessa teksti CHARGE (lataa), uuden sykeharjoituksen aloittaminen ei ole mahdollista ja mahdollinen meneillään oleva sykeharjoitus keskeytyy.

• Onko tietojen synkronointi Polar Loopin / Polar Loop 2:n ja Polar Flow -mobiilisovelluksen välillä meneillään? Et voi aloittaa uutta sykeharjoitusta, kun Polar Loop / Polar Loop 2 synkronoi tietoja sovellukseen. Odota, kunnes synkronointimerkki poistuu näytöstä, ennen kuin aloitat harjoituksen.

• Onko sykesensori yhteydessä muihin laitteisiin Bluetooth-yhteyden avulla?

• Oletko kokeillut puhelimesi Bluetooth-yhteyden kytkemistä pois päältä ja takaisin päälle. Voit myös kokeilla puhelimesi sammuttamista ja uudelleenkäynnistystä, jos puhelimesi Bluetooth-toiminto reistailee.

• Oletko tarkistanut, että Polar Loopissa / Polar Loop 2:ssa on uusin laiteohjelmistoversio? Liitä ranneke tietokoneeseesi, niin Polar FlowSync ilmoittaa mahdollisista päivityksistä. Jos käytät mobiilisovellusta, myös se kannattaa pitää ajan tasalla puhelimesi sovelluskaupan avulla.

Jos ongelma ei ratkennut näillä ohjeilla, ota yhteys paikalliseen Polar-asiakaspalveluun.