Miten treenitavoite luodaan Polar Flow -verkkopalvelussa?

Polar Flow -verkkopalvelun yhteydessä käyttämästäsi laitteesta riippumatta voit luoda verkkopalvelussa yksityiskohtaisia treenitavoitteita, joka helpottavat treenien suunnittelua. Tavoitteet näytetään Polar Flow -palvelussa olevassa päiväkirjassasi. Voit myös lisätä tavoitteita suosikkiluetteloosi ja käyttää niitä pohjina uusien luomista varten.

Voit synkronoida tavoitteesi Polar-laitteeseesi FlowSync-ohjelman tai Polar Flow ‑sovelluksen avulla. Kun aloitat treenin, kellosi ehdottaa treenitavoitetta, jonka olet aikatauluttanut kyseiselle päivälle. Treenin aikana voit helposti seurata ohjeita Polar-laitteesta.

Treenitavoitteen luominen Polar Flow ‑verkkopalvelussa:

1. Siirry Päiväkirjaan ja napsauta Lisää Harjoitustavoite.

2. Siirry kohtaan Lisää harjoitustavoite, valitse Laji, syötä Tavoitteen nimi (enintään 45 merkkiä), Päivämäärä ja Aloitusaika sekä mahdolliset Muistiinpanot (valinnainen).

Valitse sitten treenitavoitteesi tyyppi seuraavista vaihtoehdoista:

Kestotavoite: Valitse tavoitteesi kesto tunteina ja minuutteina.

Matkatavoite: Valitse tavoitteesi matka kilometreinä tai maileina.

Kaloritavoite: Valitse tavoite sen mukaan, kuinka monta kaloria haluat kuluttaa treenin aikana.

Kisavauhtitavoite: Haasta itsesi ja pyri saavuttamaan tavoiteaikasi tietyllä matkalla – juokse esimerkiksi 10 km 45 minuutissa – tai pyri pitämään tasaista vauhtia. Täytä kaksi arvoa, niin kolmas lasketaan automaattisesti. Huomaa, että kisavauhdin voi synkronoida ainoastaan Grit X-, Grit X Pro-, Grit X2 Pro-, Pacer-, Pacer Pro-, Vantage M-, Vantage M2-, Vantage V-, Vantage V2- ja Vantage V3 ‑laitteeseen, ei Ignite-, Ignite 2-, M200-, M400-, M430-, M460- tai Unite-laitteeseen.

Vaiheistettu tavoite: Voit jakaa treenisi vaiheisiin ja määrittää kullekin niistä oman kesto- ja tehotavoitteen. Tämän ominaisuuden avulla voit luoda esimerkiksi intervallitreenin ja lisätä siihen asianmukaiset lämmittely- ja jäähdyttelyvaiheet.

Kestotavoite

1. Valitse Kesto.
  2. Syötä kesto.
  3. Voit halutessasi tallentaa tavoitteen suosikkeihisi napsauttamalla Lisää suosikkeihin.
  4. Lisää tavoite päiväkirjaasi napsauttamalla Lisää päiväkirjaan.
  5. Synkronoi kello FlowSync-ohjelman tai Flow-sovelluksen kautta.

Matkatavoite

1. Valitse Matka.
  2. Syötä matka.
  3. Voit halutessasi tallentaa tavoitteen suosikkeihisi napsauttamalla Lisää suosikkeihin.
  4. Lisää tavoite päiväkirjaasi napsauttamalla Lisää päiväkirjaan.
  5. Synkronoi kello FlowSync-ohjelman tai Flow-sovelluksen kautta.

Kaloritavoite

1. Valitse Kalorit.
  2. Syötä kalorien määrä.
  3. Voit halutessasi tallentaa tavoitteen suosikkeihisi napsauttamalla Lisää suosikkeihin.
  4. Lisää tavoite päiväkirjaasi napsauttamalla Lisää päiväkirjaan.
  5. Synkronoi kello FlowSync-ohjelman tai Flow-sovelluksen kautta.

Kisavauhtitavoite

1. Valitse Kisavauhti.
  2. Täytä kaksi seuraavista arvoista: KestoMatka ja Kisavauhti. Kolmas täytetään automaattisesti.
  3. Voit halutessasi tallentaa tavoitteen suosikkeihisi napsauttamalla Lisää suosikkeihin.
  4. Lisää tavoite päiväkirjaasi napsauttamalla Lisää päiväkirjaan.
  5. Synkronoi kello FlowSync-ohjelman tai Flow-sovelluksen kautta.

Huomaa, että kisavauhdin voi synkronoida ainoastaan Grit X-, Grit X Pro-, Grit X2 Pro-, Pacer-, Pacer Pro-, Vantage M-, Vantage M2-, Vantage V-, Vantage V2- ja Vantage V3 ‑laitteeseen, ei Ignite-, M200-, M400-, M430-, M460- tai Unite-laitteeseen.

Vaiheistettu tavoite

1. Valitse Vaiheistettu.
  2. Lisää tavoitteeseen jaksoja. Lisää kestoon perustuva vaihe napsauttamalla Kesto tai matkaan perustuva vaihe napsauttamalla Matka. Valitse Nimi ja Kesto/Matka jokaiselle vaiheelle.
  3. Valitse valintaruutu Aloita seuraava vaihe automaattisesti, niin vaiheet vaihtuvat automaattisesti. Jos et valitse valintaruutua, sinun on vaihdettava vaiheet manuaalisesti.
  4. Valitse vaiheen intensiteetin pohjaksi syke, nopeus tai teho.

Tehoon perustuvat vaiheistetut treenitavoitteet ovat tällä hetkellä käytössä vain Grit X Prolla/Grit X2 Prolla/Vantage V2:lla/Vantage V3:lla.

5. Jos haluat toistaa vaiheen, valitse + Toista jaksoja ja vedä toistettavat vaiheet Toisto-kohtaan.

6. Voit tallentaa tavoitteen suosikkeihisi napsauttamalla Lisää suosikkeihin.
  7. Lisää tavoite päiväkirjaasi napsauttamalla Lisää päiväkirjaan.
  8. Synkronoi kello FlowSync-ohjelman tai Flow-sovelluksen kautta.

ESIMERKKI VAIHEISTETUSTA TAVOITTEESTA

Treeni alkaa 20 minuutin lämmittelyllä. Sen jälkeen jaksot 2 ja 3 toistetaan kahdeksan kertaa. Tämän jälkeen jaksot 4 ja 5 toistetaan kolme kertaa. Treenin päätteeksi on kymmenen minuutin jäähdyttely.

Luo tavoite suosikkitreenitavoitteen perusteella

Jos olet luonut tavoitteen ja lisännyt sen suosikkeihisi, voit käyttää sitä vastaavien tavoitteiden pohjana. Tämä helpottaa treenitavoitteiden luomista, kun esimerkiksi monimutkaista vaiheistettua treenitavoitetta ei tarvitse luoda joka kerta alusta alkaen.

Jos haluat käyttää olemassa olevaa suosikkia treenitavoitteen pohjana, toimi seuraavasti:

1. Vie hiiren osoitin Päiväkirjassasi päivämäärän kohdalle.
  2. Napsauta +Lisää > Suosikkitavoite ja valitse sitten tavoite Suosikit-luettelosta.

3. Suosikki lisätään päiväkirjaasi kyseiselle päivälle aikataulutettuna tavoitteena. Treenitavoitteen aikataulutettu aika on oletuksena klo 18.00.
  4. Napsauta tavoitetta päiväkirjassasi ja muokkaa sitä haluamallasi tavalla. Tavoitteen muokkaaminen tässä näkymässä ei muuta alkuperäistä suosikkitavoitetta.
  5. Päivitä muutokset napsauttamalla Tallenna.

Voit muokata suosikkitreenitavoitteitasi ja luoda uusia myös Suosikit-sivulla. Siirry Suosikit-sivulle napsauttamalla Suosikit-kuvaketta valikon yläreunassa.