Miten Google-tili kopioidaan M600-laitteeseen?

Kun käytät M600:n Wear OS ‑versiota ensimmäisen kerran, sinua pyydetään kirjautumaan sisään Google-tilillesi. Polar M600 edellyttää Google-tilin käyttöä, jotta Polar M600 Wear OS ‑älykelloa voidaan käyttää mahdollisimman tehokkaasti. Tilin avulla voidaan kirjautua sisään sovelluksiin, jakaa yhteystietoja ja saada tiliin liittyviä ilmoituksia.

Tilien kopiointi M600-laitteeseen

1. Avaa pika-asetusvalikko pyyhkäisemällä aloitusnäytössä näytön yläreunasta alaspäin.
  2. Napauta asetuskuvaketta.
  3. Etsi Muokkaus-kohta ja napauta sitä.
  4. Valitse Tilit.
  5. Valitse Lisää Google-tili.
  6. Valitse Lisää puhelimesta.
  7. Kopioi tilejä seuraamalla puhelimessa esitettäviä ohjeita.

M600-laitteeseen voidaan lisätä useita Google-tilejä. Vaihda tiliä siirtymällä kohtaan Tilit ja napauttamalla valitsemaasi vaihtoehtoa.

Chat
Chat