Miten Polar H10/H9 päivitetään?

Voimme parantaa Polar H10/H9 -sykesensorin toimintaa ja jopa tuoda siihen uusia toimintoja päivitysten avulla. Voit päivittää laiteohjelmiston Polar Beat- tai Polar Flow-mobiilisovelluksen avulla.

Laiteohjelmistopäivitysten lataaminen edellyttää, että H10/H9-sykesensori on yhdistetty Polar Flow/Beat -sovelluksen Android- tai iOS-versioon tai toiseen Polar-laitteeseen. Yhdistetty laite on synkronoitava Flow-palveluun, jotta H10/H9 tulee näkyviin Flow-sovelluksen Laitteet-luetteloon. Beat- tai Flow-sovellukseen tulee pop up -ilmoitus, kun siihen on saatavana päivitys.

Jos sinulla on H10-sykesensorissa harjoitus, jota ET vielä ole ladannut Beat-sovellukseen, harjoitus poistetaan sykesensorista laiteohjelmistopäivityksen yhteydessä. Odota, että harjoitus latautuu Beat-sovellukseen, ennen kuin päivität laiteohjelmiston. Beat-sovellus ehdottaa lataamista automaattisesti, kun sovellus ja sensori on yhdistetty.

H10/H9:n laiteohjelmiston päivittäminen

1. Avaa Polar Beat- tai Polar Flow-sovellus mobiililaitteessasi. Kuvakaappaukset ovat sekä Beat- että Flow-sovelluksesta.
  2. Sovellus ilmoittaa saatavilla olevasta päivityksestä.

3. Pue sykesensori yllesi.
  4. Napauta Päivitä ja seuraa päivityksen edistymistä näytöstä. Pidä sensori ylläsi koko päivityksen ajan, jotta se ei keskeydy.

5. Napauta OK, kun päivitys on valmis.

Sensori tulee yhdistää uudelleen päivityksen / pariston vaihtamisen jälkeen, jos käytät H10/H9:tä yhdessä Polar M400:n, V650:n, M200:n tai kolmannen osapuolen sovelluksen / laitteen kanssa.

Jos et halua päivittää sensoria heti, kun pop up -ilmoitus tulee näyttöön ensimmäisen kerran, voit napauttaa Myöhemmin, ja päivittää sensorin myöhemmin Beat-sovelluksen asetuksista. Selaa kohtaan Asetukset, valitse Sykesensori ja napauta Päivitä. Sensorin Päivitä-painike sijaitsee Flow-sovelluksen Laitteet-luettelossa. Ponnahdusikkuna näytetään kerran päivässä, kunnes päivität sensorin.

Jos laiteohjelmiston päivityksessä on ongelmia, voit yrittää ratkaista ne seuraavien vinkkien avulla:

1. Yritä päivittämistä uudelleen.
    Joskus päivitys epäonnistuu ensimmäisellä yrityksellä, mutta uusi yritys voi auttaa. Napauta Beat- tai Flow-sovelluksen Päivitys epäonnistui -viestissä Yritä uudelleen ja yritä laiteohjelmiston päivitystä uudelleen. Voit yrittää uudelleen muutamia kertoja. Jos laiteohjelmiston päivittäminen ei onnistu useammasta yrityksestä huolimatta, kokeile seuraavia ohjeita.

2. Tarkista, että sensori on ylläsi oikein päivityksen aikana ja että sensori ja puhelin, jossa Beat- tai Flow-sovellus on, ovat lähekkäin.

3. Tarkista, onko ympäristössäsi paljon langatonta liikennettä, kuten muita vähän energiaa käyttäviä Bluetooth-sensoreita, puhelimia tai wifi-tukiasemia, sillä ne voivat vaikuttaa päivityksen onnistumiseen. Yritä päivitystä paikassa, jossa on vähemmän langatonta liikennettä.

4. Jos näet, että päivitys on saatavilla, mutta päivitys jumiutuu aloittamisen jälkeen, ongelma voi olla H10:n ja puhelimen välisessä Bluetooth-yhteydessä. Voit yrittää korjata sensorin ja puhelimen välisen Bluetooth-yhteyden seuraavasti:
    a.    Kytke mobiililaitteesi Bluetooth-yhteys pois päältä ja takaisin päälle.
    b.    Käynnistä mobiililaitteesi uudelleen.
    c.    Poista sykesensorin ja mobiililaitteen välinen yhteys ja yhdistä ne uudelleen.
           1) Poista H10/H9-sykesensori mobiililaitteesi yhdistettyjen Bluetooth-laitteiden luettelosta:
                - iOS: Asetukset > Bluetooth > napauta ”i”-kuvaketta, joka on Polar H10/H9:n vieressä > Unohda tämä laite.
                - Android: Asetukset > Bluetooth > napauta rataskuvaketta, joka on Polar H10/H9:n vieressä > UNOHDA.
           2) Yhdistä H10/H9 ja Polar Beat -sovellus uudelleen noudattamalla näitä iOS:n tai Androidin ohjeita (linkit yhdistämistä käsitteleviin asiakirjoihin).

5. Kokeile nollata sykesensori.

6. Yritä päivittämistä toisella puhelimella.
    Polar H10/H9 toimii useimpien nykyaikaisten älypuhelinten kanssa. Eri Android-laitteet käsittelevät tuotteissamme ja palveluissamme käytettyä teknologiaa, kuten Bluetooth Low Energy (BLE) -tekniikkaa, sekä eri standardeja ja protokollia hyvin eri tavoin. Tästä syystä yhteensopivuudessa on eroja eri puhelinvalmistajien välillä eikä Polar valitettavasti voi taata, että kaikki toiminnot toimivat kaikilla laitteilla. Jos päivittämisessä on ongelmia puhelimellasi, voit kokeilla päivittämistä toisella puhelimella, joka täyttää nämä vaatimukset:
    a.    Poista H10/H9:n ja puhelimen yhteys (katso ohje kohdasta 2).
    b.    Asenna Polar Beat -sovellus Google Play- tai App Store -kaupasta toiseen puhelimeen.
    c.    Yhdistä H10/H9 ja Polar Beat -sovellus.
    d.    Päivitä H10/H9:n laiteohjelmisto noudattamalla edellä olevia ohjeita.

7. Lähetä sensorisi paikalliseen huoltopisteeseen päivitettäväksi.
    Jos edellä kuvatut neuvot eivät korjaa ongelmaa, voit lähettää H10/H9-sykesensorisi huollettavaksi. Tällä sivulla on lisätietoja omassa maassasi saatavilla olevista tukipalveluista.

Voit jatkaa sensorin käyttöä, vaikka et olisi päivittänyt sitä.