Miten paino ja aktiivisuustiedot synkronoidaan rannelaitteesta Balance-verkkopalveluun?

Painon voi synkronoida rannelaitteesta verkkopalveluun kahdella tavalla:

A. Langattomasti Flow-sovelluksen kautta

Jos käytät Polar Flow -mobiilisovellusta, voit synkronoida tiedot automaattisesti verkkopalveluun avaamalla sovelluksen ja painamalla Polar-rannelaitteen painiketta.

*Jos rannelaitteessasi on viisi painiketta (kuten Polar M400:ssa), pidä TAKAISIN-painiketta painettuna kahden sekunnin ajan ja odota.

B. Liittämällä rannelaitteen tietokoneeseen USB-johdolla

Polar FlowSync -ohjelma siirtää paino- ja aktiivisuustiedot Polar-rannelaitteesta verkkopalveluun joka kerta, kun liität laitteen tietokoneeseen. Automaattisen synkronoinnin toimiminen edellyttää, että Polar FlowSync -ohjelmisto on käynnissä tietokoneesi tehtäväpalkissa (Windows) tai valikkopalkissa (Mac OS X).