Miten tiedot synkronoidaan automaattisesti Polar Flow -palvelusta Strava-palveluun?

Voit nyt synkronoida harjoituksesi automaattisesti Polar Flow -verkkopalvelusta Strava-palveluun. Riittää, kun yhdistät Polar Flow -tilisi Strava-palveluun, niin näet harjoituksesi myös Stravassa.

Kun olet yhdistänyt Polar Flow- ja Strava-tilisi, harjoituksesi synkronoidaan myös Stravaan samalla, kun synkronoit ne Polar Flow’hun. Synkronoinnin voi tehdä Polar FlowSync -ohjelmalla, Polar Flow -sovelluksella tai Polar Beat -sovelluksella, jos käytät harjoittelussa Polar Beatia.

Polar Flow’ssa jo olevat harjoitukset voi siirtää Polar Flow’n vientitoiminnolla.

Polar Flow- ja Strava-tilien yhdistäminen

Yhdistä Polar Flow -tilisi Strava-palveluun seuraavasti:
  1. Varmista ensin, että sinulla on Polar Flow- ja Strava-tilit.
  2. Kirjaudu Polar Flow’hun.
  3. Napsauta oikeassa yläkulmassa näkyvää nimeäsi ja valitse Asetukset.
  4. Napsauta Strava-kohdassa olevaa Yhdistä-painiketta.

5. Salli käyttö: Strava -ikkuna avautuu. Napsauta Yhdistä.

6. Kirjaudu Strava-palveluun.

7. Valtuutussivu avautuu. Napsauta Valtuuta.

8. Selain siirtyy takaisin Polar Flow -palveluun ja Tili yhdistetty! tulee näyttöön.

Voit yhdistää useita Polar Flow -tilejä yhteen Strava tiliin.

Harjoitusten yksityisyys Strava-palvelussa

Jos olet valinnut harjoitustesi yksityisyysasetukseksi ”Julkinen” Polar Flow’n kohdassa Asetukset -> Yksityisyys, harjoitukset synkronoidaan julkisina myös Strava-palveluun. Jos harjoitustesi yksityisyysasetuksena Polar Flow’ssa on ”Seuraajat” tai ”Yksityinen”, harjoitukset ovat Strava-palvelussa yksityisiä. Voit myös muuttaa kunkin harjoituksen yksityisyyttä Strava-palvelussa. Lue lisää Polar Flow’n yksityisyysasetuksista napsauttamalla siihen liittyvää linkkiä.

Polar Flow- ja Strava-tilien välisen yhteyden katkaiseminen

Jos haluat katkaista Polar Flow- ja Strava-palveluiden välisen yhteyden, napsauta Polar Flow’n asetuksissa olevaa Katkaise yhteys -painiketta. Kun yhteys on katkaistu, harjoituksiasi ei synkronoida Strava-palveluun. Yhteyden katkaiseminen lopettaa myös tietojen synkronoinnin Polar Flow -sovelluksesta Strava-palveluun.

Millaisia harjoituksia Strava-palveluun voi synkronoida?

Voit synkronoida harjoituksia, joissa olet käyttänyt Polar-harjoituslaitetta tai Polar Beat -sovellusta. Harjoituksen synkronoiminen Strava-palveluun edellyttää, että siinä on käyrien piirtämistä varten jotkin seuraavista tiedoista: GPS, syke, korkeus, poljinnopeus tai teho.

Harjoitukset, joita ei voi synkronoida Strava-palveluun:
  • manuaalisesti lisätyt harjoitukset
  • harjoitukset, joissa ei ole käyrien piirtämiseen tarvittavia tietoja
  • harjoitukset, jotka on synkronoitu Polar Club- ja My Fitness Pal -palveluiden kaltaisten Polar-ryhmäharjoitteluratkaisujen tai kolmansien osapuolten sovellusten tai palveluiden kautta
  • harjoitukset, jotka on siirretty Polar Flow -palveluun polarpersonaltrainer.com- tai ProTrainer 5 -palvelusta
  • harjoitukset, jotka on synkronoitu Polar Flow -palveluun ennen Polar Flow’n liittämistä Strava-palveluun. Nämä harjoitukset voidaan siirtää Stravaan Polar Flow’n vientitoiminnolla.

Miten harjoitukset näytetään Strava-palvelussa?

Stravassa näytettävissä tiedoissa voi olla joitakin eroja. Esimerkiksi GPS-sijainti- ja -korkeustiedoissa voi olla pieniä eroja, jotka johtuvat Polar Flow’n ja Stravan laskentamenetelmien välisistä eroista.

Näet harjoituksen taukoajan Stravassa, jos käytössäsi on Polar V650. Varmista vain, että Polar V650 -laitteessasi on uusin ohjelmistoversio (1.3.3). Pyrimme saamaan tämän ominaisuuden käyttöön myös muissa Flow-yhteensopivissa GPS-laitteissamme (V800, M400 ja M450).

Kaloritietoja ei siirretä Polar Flow’sta Stravaan. Strava kuitenkin laskee kalorit pyöräily- ja juoksulajien yhteydessä. Pyöräilyn kuluttamien kalorien laskenta edellyttää tehotietoja ja juoksun kuluttamien kalorien laskenta edellyttää painotietoa Stravassa.

Chat
Chat