Miten tiedot synkronoidaan automaattisesti Polar Flow -palvelusta Strava-palveluun?

Voit nyt synkronoida treenisi automaattisesti Polar Flow ‑verkkopalvelusta Stravaan. Riittää, kun yhdistät Polar Flow ‑tilisi Strava-palveluun, niin näet treenisi myös Stravassa.

Kun olet yhdistänyt Polar Flow- ja Strava-tilisi, treenisi synkronoidaan myös Stravaan samalla, kun synkronoit ne Polar Flow’hun. Synkronoinnin voi tehdä Polar FlowSync ‑ohjelmalla, Polar Flow ‑sovelluksella tai Polar Beat ‑sovelluksella, jos käytät treenatessa Polar Beatia.

Polar Flow’ssa jo olevat treenit voi siirtää Polar Flow’n vientitoiminnolla.

Polar Flow- ja Strava-tilien yhdistäminen

Yhdistä Polar Flow -tilisi Strava-palveluun seuraavasti:

1. Varmista ensin, että sinulla on Polar Flow- ja Strava-tilit.
  2. Kirjaudu Polar Flow’hun.
  3. Napsauta oikeassa yläkulmassa näkyvää nimeäsi ja valitse Asetukset.
  4. Napsauta Yhteistyökumppanit-välilehteä.
  5. Napsauta Strava-kohdassa olevaa Yhdistä-painiketta.

6. Vahvista Strava -ikkuna avautuu. Napsauta OK.

7. Kirjaudu Strava-palveluun.

8. Valtuutussivu avautuu. Napsauta Valtuuta.

9. Selain siirtyy takaisin Polar Flow -palveluun ja Tili yhdistetty! tulee näyttöön.

Voit yhdistää useita Polar Flow -tilejä yhteen Strava tiliin.

Polar Flow- ja Strava-tilien välisen yhteyden katkaiseminen

Jos haluat katkaista Polar Flow- ja Strava-palveluiden välisen yhteyden, napsauta Polar Flow’n asetuksissa olevaa Katkaise yhteys ‑painiketta. Kun yhteys on katkaistu, treenejäsi ei synkronoida Stravaan. Yhteyden katkaiseminen lopettaa myös tietojen synkronoinnin Polar Flow ‑sovelluksesta Strava-palveluun.

Millaisia treenejä Strava-palveluun voi synkronoida?

Voit synkronoida treenejä, joissa olet käyttänyt Polar-treenilaitetta tai Polar Beat ‑sovellusta. Treenin synkronoiminen Stravaan edellyttää, että siinä on käyrien piirtämistä varten jotkin seuraavista tiedoista: GPS, syke, korkeus, askeltiheys/poljinnopeus tai teho.

Treenit, joita ei voi synkronoida Strava-palveluun:

• manuaalisesti lisätyt harjoitukset
  • harjoitukset, joissa ei ole käyrien piirtämiseen tarvittavia tietoja
  • harjoitukset, jotka on synkronoitu Polar Club- ja My Fitness Pal -palveluiden kaltaisten Polar-ryhmäharjoitteluratkaisujen tai kolmansien osapuolten sovellusten tai palveluiden kautta
  • treenit, jotka on synkronoitu Polar Flow ‑palveluun ennen Polar Flow’n liittämistä Strava-palveluun; nämä treenit voidaan siirtää Stravaan Polar Flow’n vientitoiminnolla.

Miten treenit näytetään Strava-palvelussa?

Stravassa näytettävissä tiedoissa voi olla joitakin eroja. Esimerkiksi GPS-sijainti- ja -korkeustiedoissa voi olla pieniä eroja, jotka johtuvat Polar Flow’n ja Stravan laskentamenetelmien välisistä eroista.

Näet treenin taukoajan Stravassa, jos käytössäsi on Polar V650. Varmista vain, että Polar V650 -laitteessasi on uusin ohjelmistoversio (1.3.3). Pyrimme saamaan tämän ominaisuuden käyttöön myös muissa Flow-yhteensopivissa GPS-laitteissamme.

Kaloritietoja ei siirretä Polar Flow’sta Stravaan. Strava kuitenkin laskee kalorit pyöräily- ja juoksulajien yhteydessä. Pyöräilyn kuluttamien kalorien laskenta edellyttää tehotietoja ja juoksun kuluttamien kalorien laskenta edellyttää painotietoa Stravassa.