Miten M430-laitetta käytetään oikein?

Lue seuraavat vihjeet varmistaaksesi, että M430 toimii oikein harjoittelun aikana.

Tiukenna harjoittelun ajaksi.

M430-laitetta kannattaa pitää muutaman minuutin ajan ennen sykkeen mittauksen aloittamista, jotta ihosi ehtii tottua laitteeseen. Jotta saat tarkat sykelukemat, M430:n on oltava napakasti ranteessasi juuri ranneluun takana. Laitteen takaosassa olevan sensorin on oltava jatkuvasti kiinni ihossa, mutta ei niin tiukalla, että se haittaa verenkiertoa tai tuntuu epämukavalta. Sensorin ja ihon välinen liike voi vaikuttaa lukemiin.

Pese ja kuivaa harjoituksen jälkeen.

Suosittelemme, että M430 pestään hikisen harjoituksen jälkeen juoksevan veden alla miedolla saippualla ja vedellä. Kuivaa laite pehmeällä pyyhkeellä.

Höllennä harjoituksen jälkeen.

Löysennä ranneketta hieman harjoituksen jälkeen, jotta se tuntuu mukavammalta ja antaa ihosi hengittää.

Lataa akku.

Varsinkin herkkäihoisen kannattaa välillä antaa ranteen hengittää rauhassa. Ota juoksukello pois ranteestasi ja lataa sen akku. Näin ihosi ja laitteesi saavat hengähtää ennen seuraavaa harjoitustasi.