Miten M430:n laiteohjelmisto päivitetään?

Muista päivittää M430:n laiteohjelmisto aina, kun uusi versio on saatavilla, jotta laitteesi pysyy ajan tasalla ja saat siitä kaiken irti. Laiteohjelmistopäivitykset parantavat M430:n toimintaa. Niihin voi sisältyä olemassa olevien toimintojen parannuksia, täysin uusia toimintoja tai vikojen korjauksia.

Laiteohjelmiston päivittäminen mobiililaitteella tai tabletilla
Voit päivittää laiteohjelmiston mobiililaitteen tai tabletin kautta, jos käytät Polar Flow -mobiilisovellusta harjoitus- ja aktiivisuustietojen synkronointiin. Sovellus kertoo, onko päivitys saatavana, ja opastaa sen asennuksessa. M430 kannattaa liittää virtalähteeseen ennen päivityksen aloittamista, jotta päivityksen asennus sujuu ongelmitta. Laiteohjelmistopäivityksen langaton asennus kestää yhteysnopeudesta riippuen noin 20 minuuttia.

Laiteohjelmiston päivittäminen tietokoneella
FlowSync ilmoittaa uusista laiteohjelmistopäivityksistä, kun M430 liitetään tietokoneeseen. Laiteohjelmistopäivitykset ladataan FlowSync-ohjelman avulla.

Päivitä laiteohjelmisto seuraavasti:

1. Liitä M430 tietokoneeseen.
  2. FlowSync alkaa synkronoida tietoja.
  3. Synkronoinnin jälkeen saat kehotuksen päivittää laiteohjelmisto.
  4. Valitse Kyllä. Uusi laiteohjelmisto asennetaan (tämä voi kestää hetken) ja M430 käynnistyy uudelleen. Odota, että laiteohjelmistopäivitys on valmis, ennen kuin irrotat M430:n tietokoneesta.

Laiteohjelmistopäivitys ei aiheuta tietojen menetystä. M430:ssa olevat tiedot synkronoidaan Flow-verkkopalveluun ennen laiteohjelmiston päivittämistä.