Miten Polar M460:n käyttö aloitetaan?

Määritä asetukset Polar Flow -verkkopalvelussa. Siellä voit syöttää kerralla kaikki tarkkojen harjoitustietojen edellyttämät fyysiset tietosi. Voit myös valita Polar-laitteen kielen ja ladata siihen uusimman laiteohjelmiston. Asetusten määrittäminen Polar Flow -verkkopalvelussa edellyttää tietokonetta ja Internet-yhteyttä.

Käytön aloittaminen Polar Flow -verkkopalvelun kautta:

1. Siirry osoitteeseen flow.polar.com/start ja lataa Polar FlowSync -ohjelma, jonka avulla voit yhdistää Polar-laitteen Flow-verkkopalveluun.
  2. Avaa asennuspaketti ja asenna ohjelma näyttöön tulevien ohjeiden mukaan.
  3. Kun asennus on valmis, FlowSync avautuu automaattisesti ja kehottaa sinua kytkemään Polar-tuotteesi.
  4. Kytke Polar-laite tietokoneen USB-porttiin USB-johdolla. Polar-laite aktivoituu, ja sen akku alkaa latautua. Anna tietokoneen asentaa kaikki ehdotetut USB-ajurit.
  5. Flow-verkkopalvelu avautuu automaattisesti verkkoselaimeesi. Luo Polar-tili
  6. Synkronoi asetukset Polar-laitteen ja Polar Flow -verkkopalvelun välillä napsauttamalla Tallenna. FlowSync-ohjelman tilaksi vaihtuu Valmis, kun synkronointi on suoritettu loppuun.
  7. Päivitä M460‑laitteesi ohjelmisto. Päivitä laitteeseesi uusin ohjelmisto napsauttamalla Kyllä. Päivitys kestää noin 20–30 minuuttia. Päivitä M460-laitteesi, jotta kaikki sen toiminnot ovat käytettävissä.

M460 saattaa laiteohjelmiston päivityksen yhteydessä pitää piipittävää ääntä tai sen näyttö saattaa tyhjentyä. Tästä ei kuitenkaan tarvitse huolestua, vaan käyttäjän tulisi odottaa, kunnes laiteohjelmiston päivitys on suoritettu loppuun.