Miten M430 käynnistetään uudelleen tai sen tehdasasetukset palautetaan?

Jos M430:ssa esiintyy ongelmia, kokeile käynnistää laite uudelleen. M430:n käynnistäminen uudelleen ei poista laitteeseen tallennettuja asetuksia eikä henkilökohtaisia tietojasi.

M430:n käynnistäminen uudelleen

Voit käynnistää M430:n uudelleen suoraan laitteesta:

1. Selaa kohtaan Asetukset > Yleisasetukset > Tietoja tuotteesta > Käynnistä laite uudelleen.
  2. Vahvista uudelleenkäynnistys painamalla ALOITA-painiketta ja valitsemalla Kyllä.

Voit myös käynnistää laitteen uudelleen pitämällä YLÖS-, ALAS-, TAKAISIN- ja VALO-painikkeita painettuina samanaikaisesti viiden sekunnin ajan, kunnes Polar-animaatio tulee näyttöön. Nollauksen jälkeen M430 siirtyy automaattisesti ajannäyttötilaan.

M430:n tehdasasetusten palauttaminen

Jos M430:n uudelleenkäynnistys ei auta, voit palauttaa M430:n tehdasasetukset. Huomaa, että tehdasasetusten palauttaminen poistaa kaikki henkilökohtaiset tiedot ja asetukset M430:sta. Laitteen asetukset on määritettävä uudelleen henkilökohtaista käyttöä varten. Kaikki M430-laitteesta Flow-tilillesi synkronoidut tiedot ovat tallessa.

1. Liitä M430 tietokoneen USB-porttiin.
  2. Avaa asetukset FlowSync-ohjelmassa.
  3. Paina Tehdasasetusten palauttaminen -painiketta.

Tämän jälkeen M430:n asetukset on määritettävä uudelleen joko matkapuhelimen tai tietokoneen avulla. Muista käyttää asetusten määrityksessä samaa Polar-tiliä kuin ennen laitteen tehdasasetusten palauttamista.