Miten M430 pidetään mahdollisimman hyvässä kunnossa?

Seuraavat vihjeet auttavat sinua pitämään M430:n hyvässä kunnossa.

Pidä harjoituslaitteesi puhtaana.

Pese laite ja ranneke jokaisen harjoituskerran jälkeen juoksevan veden alla miedolla saippualla ja vedellä. Kuivaa ne pehmeällä pyyhkeellä, ennen kuin puet laitteen uudelleen.

M430:n pitäminen puhtaana ja kuivana sekä rannekkeen löysääminen hieman harjoituksen jälkeen auttavat välttämään ihon ärsytystä.

Pidä laitteen USB-portti ja latausjohto puhtaina, jotta lataus ja synkronointi toimivat ongelmitta.

Varmista ennen lataamista, että M430:n USB-portissa tai latausjohdossa ei ole kosteutta, hiuksia, pölyä eikä likaa. Poista mahdollinen lika pyyhkimällä kevyesti ja puhalla pöly pois. Käytä tarvittaessa hammastikkua. Älä käytä puhdistamiseen teräviä työkaluja, jotka voivat naarmuttaa laitetta.

Pidä USB-portti puhtaana suojataksesi M430-laitetta hapettumiselta ja muilta vaurioilta, joita lika ja suolavesi (esim. hiki tai merivesi) voivat aiheuttaa. Paras tapa pitää USB-portti puhtaana on huuhdella se haalealla hanavedellä jokaisen harjoituksen jälkeen. USB-portti on vedenkestävä, joten voit huuhdella sen juoksevan veden alla ilman, että elektroniset komponentit vaurioituvat. Älä lataa M430:n akkua, kun USB-portti on märkä tai hikinen.

Huolehdi optisesta sykesensorista.

Suojaa takakannen optisen sensorin alue naarmuilta. Naarmut ja lika heikentävät ranteesta tehtävän sykkeenmittauksen tarkkuutta.