Miten M600:n ja puhelimen välinen yhteys poistetaan?

Jos haluat esimerkiksi myydä M600:n tai käyttää sitä uuden puhelimen kanssa, M600:n yhteys edelliseen puhelimeen on poistettava, ja älykellon tehdasasetukset on palautettava. Sen jälkeen laitteen voi ottaa käyttöön uuden puhelimen kanssa.

Huomaa, että M600:n ja puhelimen yhteyden poistaminen palauttaa tehdasasetukset, jolloin henkilökohtaiset tiedot ja asetukset poistetaan M600:sta. M600:n asetukset on määritettävä uudelleen henkilökohtaista käyttöä varten.

Android-puhelinten käyttäjät

M600:n ja puhelimen välisen yhteyden poistaminen sekä M600:n tehdasasetusten palauttaminen

1. Avaa Asetukset puhelimesi Wear OS ‑sovelluksessa.
  2. Valitse Laiteasetukset ‑kohdasta Polar M600.
  3. Valitse POISTA KELLON LAITEPARIYHTEYS.
  4. Vahvista yhteyden poisto napauttamalla kohtaa POISTA LAITEPARI. Kellon tehdasasetukset palautetaan samalla.

M600:n ja puhelimen yhdistäminen uudelleen

1. Avaa Wear OS ‑sovellus puhelimessasi.
  2. Yhdistä M600 ja puhelin uudelleen seuraamalla näytössä esitettäviä ohjeita tai katso M600:n käyttöohjeet.

Muista ottaa M600 uudelleen käyttöön Polar Flow ‑sovelluksessa!

iPhone-käyttäjät

M600:n ja puhelimen välisen yhteyden poistaminen

1. Napauta puhelimesi Asetukset-sovelluksessa kohtaa Bluetooth.
  2. Etsi luettelosta Polar M600 ‑laitteesi ja valitse ”i”.
  3. Poista yhteys napauttamalla kohtaa Unohda tämä laite.
  4. Vahvista yhteyden poisto napauttamalla kohtaa Unohda laite.

M600:n tehdasasetusten palauttaminen

1. Avaa pika-asetusvalikko pyyhkäisemällä aloitusnäytössä näytön yläreunasta alaspäin.
  2. Napauta Asetukset-kuvaketta.
  3. Etsi Järjestelmä-kohta ja napauta sitä.
  4. Valitse Katkaise yhteys ja nollaa tiedot.
  5. Vahvista tehdasasetusten palauttaminen napauttamalla tarkistusmerkkikuvaketta.

M600:n ja puhelimen yhdistäminen uudelleen

1. Avaa puhelimesi Wear OS ‑sovellus ja napauta kolmea pistettä oikeassa yläkulmassa.
  2. Valitse Yhdistä uuteen puettavaan.
  3. Yhdistä M600 ja puhelin uudelleen seuraamalla näytössä esitettäviä ohjeita tai katso M600:n käyttöohjeet.

Muista ottaa M600 uudelleen käyttöön Polar Flow ‑sovelluksessa!