Onko A360:n synkronoinnissa Flow-sovelluksen kanssa ongelmia?

Ongelmia synkronoinnin aloittamisessa

1. Varmista, että Flow-sovellus on käynnissä mobiililaitteessasi ja pidä se etualalla.

2. Kytke lentotila päälle ja pois päältä ja tarkista, auttaako tämä. Siirry ohjausvalikkoon pitämällä sivupainiketta painettuna. Kytke lentotila päälle napauttamalla lentokonekuvaketta. Kytke se pois päältä toistamalla samat vaiheet.

Yritä synkronointia uudelleen. Jos tämä ei auttanut, kokeile seuraavia vaiheita.

3. Nollaa A360:n Bluetooth-yhteydet. Pidä sivupainiketta painettuna, kunnes ohjausvalikko avautuu.

Napauta Bluetooth-kuvaketta ja vahvista nollaaminen.

4. Poista A360 mobiililaitteesi Bluetooth-asetusten valikosta:

Huomautus: Tämä vaihe on tärkeä erityisesti iOS-laitteiden yhteydessä, sillä laitetta ei voi yhdistää uudelleen Flow-sovelluksessa, ennen kuin aiempi yhteys on poistettu Bluetooth-laitteiden luettelosta.

5. Kytke mobiililaitteesi Bluetooth-yhteys pois käytöstä.

6. Kirjaudu ulos Flow-sovelluksesta ja poista sovellus mobiililaitteestasi.

7. Käynnistä mobiililaitteesi uudelleen.

8. Kytke mobiililaitteen Bluetooth-yhteys uudelleen käyttöön.

9. Asenna Flow-sovellus uudelleen App Store- tai Google Play -kaupasta ja kirjaudu sisään Flow-tiliisi.

10. Yhdistä A360 ja Flow-sovellus pitämällä sivupainiketta painettuna. Odota hetki ja syötä sitten A360:n antama PIN-koodi mobiililaitteeseen.

Synkronoinnin epäonnistumisesta kertovan viestin tapauksessa

• Tarkista, siirtyivätkö kaikki tiedot. Jos siirtyivät, voit jättää viestin huomiotta.

• Jos saat viestin toistuvasti, poista Flow-sovellus mobiililaitteestasi ja asenna se uudelleen.