Ongelmia M430:n synkronoimisessa Flow-sovelluksen kanssa?

Varmista, että olet sallinut puhelimen sovellusasetuksissa Polar Flow -sovelluksen käyttää sijaintiasi. Android 6:ssa ja uudemmissa laitteissa sijainti on sallittava Bluetooth-laitteiden etsimistä varten.

Jos käytössäsi on useita Polar Flow -sovelluksen kanssa yhteensopivia Polar-laitteita, varmista, että olet määrittänyt M430:n aktiiviseksi laitteeksi Androidin Flow-sovelluksessa. Näin Flow-sovellus osaa muodostaa yhteyden kelloosi. Siirry Flow-sovelluksessa kohtaan Laitteet, valitse M430 ja palaa sitten päävalikkoon.

Jos synkronoinnin aloittamisessa on ongelmia

1. Käynnistä M430 uudelleen. Selaa kohtaan Asetukset > Yleisasetukset > Tietoja tuotteesta > Käynnistä laite uudelleen. Vahvista uudelleenkäynnistys painamalla ALOITA-painiketta ja valitsemalla Kyllä.
  2. Varmista, että sekä sovellus että M430 ovat ajan tasalla: Tarkista App Store- tai Google Play -kaupasta, että sinulla on sovelluksen uusin versio asennettuna. Flow-sovellus tai FlowSync ilmoittaa, jos M430-laitteeseen on saatavana laiteohjelmiston päivitys.
  3. Varmista, että Flow-sovellus on käynnissä mobiililaitteessasi ja pidä se etualalla.
  4. Jos käytössäsi on useita Flow-sovelluksen kanssa yhteensopivia Polar-laitteita, varmista, että olet määrittänyt M430:n aktiiviseksi laitteeksi Flow-sovelluksessa. Näin Flow-sovellus osaa muodostaa yhteyden M430-laitteeseen. Siirry Flow-sovelluksessa kohtaan Laitteet ja valitse M430.
  5. Kytke M430:n lentotila päälle ja pois päältä ja yritä sitten synkronointia uudelleen. Jos tämä ei auta, kokeile seuraavia vaiheita.
  6. Poista Bluetooth-yhteys M430-laitteesta. Siirry M430-laitteessa kohtaan Asetukset > Yleisasetukset > Yhdistä ja synkronoi > Yhdistetyt laitteet. Valitse mobiililaitteesi ja Poista yhteys.
  7. Poista M430 mobiililaitteesi yhdistettyjen Bluetooth-laitteiden luettelosta: 1) iPhone: Asetukset > Bluetooth, paina ja valitse Unohda tämä laite. 2) Android: Asetukset > Bluetooth > valitse Polar-laite ja Unohda tämä laite. Huomautus: Tämä vaihe on tärkeä erityisesti iOS-laitteissa, sillä uutta yhdistämistä ei voi tehdä Flow-sovelluksessa, ennen kuin aiempi yhteys on poistettu Bluetooth-laitteiden luettelosta.
  8. Poista Bluetooth käytöstä mobiililaitteestasi.
  9. Kirjaudu ulos Flow-sovelluksesta ja poista se mobiililaitteestasi.
  10. Käynnistä mobiililaitteesi uudelleen.
  11. Ota Bluetooth-yhteys uudelleen käyttöön mobiililaitteessasi.
  12. Asenna sovellus uudelleen App Store- tai Google Play -kaupasta ja kirjaudu sisään Flow-tiliisi.
  13. Yhdistä M430 ja Flow-sovellus pitämällä Takaisin-painiketta painettuna tai siirtymällä kohtaan Asetukset > Yleisasetukset > Yhdistä ja synkronoi > Yhdistä ja synkronoi mobiililaite.  ÄLÄ yhdistä M430-laitetta puhelimen Bluetooth-valikon kautta.

Jos yhteys ei vieläkään toimi, palauta tehdasasetukset ja määritä M430:n asetukset uudelleen.

Jos saat viestin synkronoinnin epäonnistumisesta

• Tarkista, onko kaikki tiedot siirretty. Jos on, jätä viesti huomioimatta.
  • Jos saat viestin toistuvasti, poista Flow-sovellus mobiililaitteestasi ja asenna se uudelleen.

Jos harjoitustiedot eivät synkronoidu M430-laitteesta Polar Flow -sovellukseen

Varmista, että olet käyttänyt kirjautumiseen oikeaa sähköpostiosoitetta. Jos olet, kokeile edellä olevan Jos synkronoinnin aloittamisessa on ongelmia -kohdan ohjeita.