Miten Vapaa multisport -lajiprofiili toimii?

Vapaassa multisport-harjoituksessa voit valita lajit ja niiden suoritusjärjestyksen valitsemalla lajit lajiluettelosta. Voit myös vaihtaa edestakaisin lajien välillä. Voit esimerkiksi aloittaa juoksemalla, vaihtaa voimaharjoitteluun, sitten pyöräilyyn ja päättää treenin juoksemalla.

Ennen kuin aloitat multisport-treenin, varmista, että olet määrittänyt lajiprofiilin asetukset kaikille lajeille, joita aiot käyttää treenin aikana. Lisätietoja on ohjeartikkelissa Miten lajiprofiileja muokataan Polar Flow’ssa?

Vapaa multisport -profiili Grit X- / Pacer- / Vantage-kelloissa

Multisport-treenin aloittaminen

1. Palaa päävalikkoon painamalla TAKAISIN-nappia ja valitse Aloita treeni. Selaa sitten alaspäin Multisport-kohtaan.
  2. Paina OK-nappia ja valitse laji, jolla haluat aloittaa.
  3. Kun kello on löytänyt kaikki signaalit, paina OK-nappia. Tallennus aloitettu tulee näyttöön, ja voit aloittaa treenin.

Lajin vaihtaminen multisport-treenin aikana

1. Kun haluat vaihtaa lajia, siirry siirtymätilaan painamalla TAKAISIN-nappia.
  2. Valitse seuraava laji, paina OK-nappia (siirtymäaikasi näytetään) ja jatka treeniä.