Minkä sensoreiden ja lisävarusteiden kanssa Polar-harjoitustietokoneeni on yhteensopiva?

Yhteensopivat sykesensorit

Kaikkia Polar-sykesensoreita voidaan käyttää vedessä. Ainoastaan GymLink-tiedonsiirtoa käyttävät sensorit tunnistavat sykkeen uidessa. Vain GymLink-yhteensopivat rannelaitteet (merkintä  seuraavassa taulukossa) näyttävät sykkeen vedessä, jos muut edellytykset täyttyvät

T31 T31
coded
  H1 H2 H3 H6 H7 H9 H10 OH1
      WearLink
transmitter
Nike+
WearLink
transmitter
WearLink
Hybrid

non-coded

***

***

***

***

***

A300 ***

- - - - - - x x x x x
A360, A370 *** - - - - - - x x x x x
CS500+ - - - - x x - - - - -
FT1, FT2
z x x x x - - x x x -
FT4, FT7, FT60
- x x x x - - x x x -
Grit X             x x x x x
Ignite - - - - - - x x x x x
M200 *** - - - - - - x x x x x
M400 *** - - - - - - x x x x x
M430 *** - - - - - - x x x x x
M450 *** - - - - - - x x x x x
M460 *** - - - - - - x x x x x
M600
(Polar app)
- - - - - - x x x x x
Polar Active ** - - - - - - - - - - -
Polar Loop 2 *** - - - - - - x x x x x
Polar Loop Crystal*** - - - - - - x x x x x
Polar Move - x x x x - - x x x -
RS300X
- x x x x - - x x x -
Unite - - - - - - x x x x x
V800***
- - - - - - x x x x x
V650*** - - - - - - x x x x x
Vantage M             x x x x x
Vantage V             x x x x x

x Yhteensopiva

- Epäyhteensopiva

z Tässä harjoitustietokoneessa käytetään GymLink-tiedonsiirtoa. Voit käyttää tässä tuotteessa myös koodaamatonta GymLink-tiedonsiirtoa, mutta silloin Polar OwnCode® -ominaisuutta ei tueta. Jos harjoitustietokone ei löydä GymLink-sykesignaalia harjoituksen alussa (noin 30 sekunnissa), laite käyttää sen sijaan koodaamatonta GymLink-sykesignaalia.

** Tätä tietokonetta käytetään aktiivisuuden mittaamiseen. Se ei tue sykkeen mittaamista.

*** H10-, H9-, H7- ja H6-sykesensorien käyttämä Bluetooth Smart -tiedonsiirto on yhteensopiva Bluetooth Smart- ja Bluetooth Smart Ready -laitteiden sekä sellaisten sovellusten kanssa, jotka tukevat standardoitua Bluetooth Smart -sykkeenmittausta täysin.

GymLink-yhteensopivaa Polar Bluetooth Smart -urheilukelloa (A300 tai V800) voi käyttää yhdessä GymLink-sykesensorin kanssa sykkeen mittaamiseen vesiurheilulajeissa. Jos GymLink-sykesensoria käytetään muissa kuin vesiurheilulajiprofiileissa, sykelukema ei näy treenin aloitustilassa ja se näkyy harmaana treenin tallennuksen aikana. Jos H7- tai H10-sykesensoria käytetään vedessä, A300/V800 jättää Bluetooth Smart -signaalin huomioimatta.

Muut yhteensopivat sensorit ja lisävarusteet

Harjoitustietokone Tiedonsiirtolaite Juoksusensori GPS Nopeussensori Poljinnopeussensori Pyörän pidike Poljintehosensori Vaaka
A300 USB-portti         Universal   Polar Balance -vaaka
A360, A370               Polar Balance -vaaka
CS500+ DataLink     CS W.I.N.D. CS W.I.N.D. Dual Lock W.I.N.D./Kéo Power
FT1/FT2           Universal
FT4           Universal
FT7 FlowLink         Universal
FT60 FlowLink s1 G1     Universal
Grit X USB-johto Bluetooth Smart -juoksusensori   Bluetooth Smart -nopeussensori

Bluetooth Smart -poljinnopeussensori

Pyöräpidike Polar-urheilukelloille Kéo Power Bluetooth Smart
Ignite USB-johto
M400 USB-johto Bluetooth Smart -juoksusensori       Universal   Polar Balance -vaaka
M430 USB-johto Bluetooth Smart -juoksusensori       Universal   Polar Balance -vaaka
M450, M460 USB-johto     Bluetooth Smart -nopeussensori

Bluetooth Smart -poljinnopeussensori

Polar säädettävä pyörän pidike

Kéo Power Bluetooth Smart
(Polar-sovellus mallissa) M600               *
Polar Loop 2               Polar Balance -vaaka
Polar Loop Crystal               Polar Balance -vaaka
RS300X FlowLink s1 G1     Universal
Unite USB-lataussovitin
V800 USB-johto Bluetooth Smart -juoksusensori   Bluetooth Smart -nopeussensori Bluetooth Smart -poljinnopeussensori Universal Kéo Power Bluetooth Smart Polar Balance -vaaka
V650 USB-johto     Bluetooth Smart -nopeussensori

Bluetooth Smart -poljinnopeussensori

Polar säädettävä pyörän pidike

Kéo Power Bluetooth Smart
Vantage M USB-johto Bluetooth Smart -juoksusensori   Bluetooth Smart -nopeussensori Bluetooth Smart -poljinnopeussensori Pyöräpidike Polar-urheilukelloille Kéo Power Bluetooth Smart
Vantage V USB-johto Bluetooth Smart -juoksusensori   Bluetooth Smart -nopeussensori Bluetooth Smart -poljinnopeussensori Pyöräpidike Polar-urheilukelloille Kéo Power Bluetooth Smart

* Balance‑vaaka voidaan yhdistää Polar Flow ‑tiliin. Käytä M600:n Polar-sovelluksesta saatavia aktiivisuuden seurantatietoja, jotta saat omiin tarpeisiisi sopivia ohjeita painon säilyttämiseen tai pudottamiseen. Katso lisää ohjeita täältä.