Polar H6-/H7-/H10/OH1 -sykesensorin yhteensopivuus

Miten sykettä mitataan Polar H6-, Polar H7-, Polar H10- ja Polar OH1-sykesensorilla?

Polar-laitteet toimivat useimpien nykyaikaisten älypuhelinten kanssa. Vähimmäisvaatimukset ovat:

• iOS-mobiililaitteet iPhone 5 ja myöhemmät
  • Android-mobiililaitteet, joissa on Bluetooth 4.0 -tuki ja Android 4.4 tai myöhempi (ota puhelimen valmistajalta selvää puhelimesi kaikista teknisistä tiedoista)

Eri Android-laitteet käsittelevät tuotteissamme ja palveluissamme käytettyä teknologiaa, kuten Bluetooth Low Energy (BLE) -tekniikkaa, sekä eri standardeja ja protokollia hyvin eri tavoin. Tästä syystä yhteensopivuudessa on eroja eri puhelinvalmistajien välillä eikä Polar valitettavasti voi taata, että kaikki toiminnot toimivat kaikilla laitteilla.

- Voit käyttää H7-ja H10-sykesensoria myös GymLink-tiedonsiirtoa käyttävien Polar-sykemittareiden kanssa. Tällaisia ovat esimerkiksi FT40, RS300X ja CS400. Katso kaikki yhteensopivat harjoitustietokoneet täältä.

Tällä hetkellä Polar H6, Polar H7 ja Polar H10 eivät ole yhteensopivia Windows-puhelinten kanssa.

Mitä sovellusta kannattaa käyttää?

Polar Beat on erinomainen sovellus, jota suosittelemme H6-, H7-, H10- ja OH1-sensorin kumppaniksi. Se on harjoitussovellus, joka tekee paljon muutakin kuin tallentaa harjoituksesi.
Sen avulla voit SUUNNITELLA harjoituksesi etukäteen, HARJOITELLA oikealla teholla, ANALYSOIDA ja ymmärtää harjoituksesi sekä JAKAA tuloksesi ystäviesi kanssa.

Lataa Polar Beat Apple App Store -kaupasta.

Lataa Polar Beat Google play -kaupasta.

Lisäominaisuudet voi ostaa sovelluksesta.

Polar H10 -sykesensorin voi ostaa Polar Beat -sovelluksen kautta Polar-verkkokaupasta tai Polar-jälleenmyyjältä, jos maassasi on sellainen.

Entä sovelluksen sisäiset ostot?

Sovelluksen sisäisen oston avulla voit tehostaa harjoitteluasi Polar Smart Coaching -ominaisuuksilla. Katso lisätietoja Polar Beat -toiminnoista.

Lataa Polar Beat Apple App Store -kaupasta. Lisäominaisuudet voi ostaa sovelluksesta.

Polar H7 -sykesensorin voi ostaa Polar Beat -sovelluksen kautta Polar-verkkokaupasta tai Polar-jälleenmyyjältä, jos maassasi on sellainen.

Polar Beat -sovellusta ei voi asentaa iPod Nanoon (7. sukupolvi).

iPad tulee Polar Beatia iPhone-sovelluksena.

Onko muita yhteensopivia sovelluksia saatavilla?

Polar Beatin lisäksi seuraavat sovellukset näyttävät toimivan H6:n/H7:n/H10:n kanssa:
  • Endomondo
  • Cardio Mapper
  • Runtastic
  • iSmooth Run

Tarkista, että vastaanotinlaitteesi on yhteensopiva sovelluksen kanssa.

Chat
Chat