Polar H9‑ / H10‑ / OH1‑ / Verity Sense ‑sykesensorin yhteensopivuus

Mitä mobiililaitteita voin käyttää Polar H9‑, Polar H10‑, Polar OH1‑ ja Polar Verity Sense ‑sykesensorien kanssa?

Polar-laitteet toimivat useimpien nykyaikaisten älypuhelinten kanssa. Vähimmäisvaatimukset ovat:

• iOS-mobiililaitteet, joissa on iOS 13 tai uudempi
  • Android-mobiililaitteet, joissa on Bluetooth 4.0 ‑tuki ja Android 7 tai uudempi (selvitä puhelimen tarkemmat tekniset tiedot puhelimen valmistajalta)

Eri Android-laitteet käsittelevät tuotteissamme ja palveluissamme käytettyä teknologiaa, kuten Bluetooth Low Energy (BLE) ‑teknologiaa, sekä eri standardeja ja protokollia hyvin eri tavoin. Tämän takia yhteensopivuudessa on eroja eri puhelinvalmistajien välillä eikä Polar valitettavasti voi taata, että kaikki toiminnot toimivat kaikilla laitteilla.

Voit käyttää H9‑ ja H10‑sykesensoria myös GymLink-tiedonsiirtoa käyttävien Polar-sykemittareiden kanssa (esim. V800). Katso kaikki yhteensopivat treenilaitteet täältä.

Mitä sovellusta kannattaa käyttää?

Polar Beat on erinomainen sovellus, jota suosittelemme käytettäväksi H9‑, H10‑ ja OH1-sensorien kanssa. Se on treenisovellus, joka tekee paljon muutakin kuin tallentaa treenisi.

Lataa Polar Beat Apple App Store -kaupasta.

Lataa Polar Beat Google Play Kaupasta.

Polar Flow ‑sovellus on yhteensopiva myös Polar-sensorien kanssa. Voit yhdistää sensorin sovellukseen, tehdä syketreenin pelkällä sensorilla ja analysoida tulokset sovelluksessa. Suosittelemme, että käytät Polar Verity Senseä Polar Flow ‑sovelluksen kanssa.

Lataa Polar Flow ‑sovellus Apple App Store ‑kaupasta.

Lataa Polar Flow ‑sovellus Google Play Kaupasta.

Entä sovelluksen sisäiset ostot?

Polar H9‑/H10-sykesensorin voi ostaa Polar Beat -sovelluksen kautta Polar-verkkokaupasta tai Polar-jälleenmyyjältä, jos maassasi on sellainen.

Onko muita yhteensopivia sovelluksia saatavilla?

Yhteensopiva sellaisten kolmansien osapuolten sovellusten ja laitteiden kanssa, jotka tukevat BLE‑ tai ANT+-teknologiaa. Katso tarkemmat tiedot tuetuista kolmannen osapuolten sovelluksista.