Polar Beatin yhteensopivuus ja vaatimukset

Polar Beat on yhteensopiva seuraavien kanssa:

Polar-laitteet toimivat useimpien nykyaikaisten älypuhelinten kanssa. Vähimmäisvaatimukset ovat:

• iOS-mobiililaitteet, joissa on iOS 12 tai uudempi
  • Android-mobiililaitteet, joissa on Bluetooth 4.0 -tuki ja Android 6 tai uudempi (selvitä puhelimen tarkemmat tekniset tiedot puhelimen valmistajalta)

Eri Android- ja iOS-laitteet käsittelevät tuotteissamme ja palveluissamme käytettyä teknologiaa, kuten Bluetooth Low Energy (BLE) -tekniikkaa, sekä eri standardeja ja protokollia hyvin eri tavoin. Tästä syystä yhteensopivuudessa on eroja eri puhelinvalmistajien välillä eikä Polar valitettavasti voi taata, että kaikki toiminnot toimivat kaikilla laitteilla.

iPad tulee Polar Beatia iPhone-sovelluksena.

Syketietojen näyttäminen Polar Beat -sovelluksessa edellyttää Polar H6-, H7-, H10- tai OH1 Bluetooth -sykesensorin käyttöä. Paikallisen lainsäädännön takia Polar Bluetooth -sensoreita ei ehkä ole saatavilla kaikissa maissa.

Syketietojen näyttö Polar Beat -sovelluksessa

Ota Bluetooth käyttöön iPhonessasi, jotta se voi ottaa vastaan sykesignaalin.

Siirry kohtaan Asetukset > Bluetooth > Päällä

Android-järjestelmässä siirry kohtaan Asetukset > Yhdistetyt laitteet ja ota Bluetooth käyttöön

Polar H6/H7/H10/OH1 ei näy Bluetooth-laitteiden luettelossa, vaikka se on yhdistetty Polar Beat -sovellukseen.

Reitin ja nopeuden näyttäminen Polar Beat -sovelluksessa

Ota iPhonen sijaintipalvelut käyttöön, jotta saat GPS-tiedot sovellukseen.

Siirry kohtaan Asetukset > Yksityisyys > Sijaintipalvelut > Päällä

Varmista sijaintipalveluissa, että Polar Beat -sovelluksen asetuksena on Käytettäessä.

Siirry Android-järjestelmässä kohtaan Asetukset> Suojaus ja sijainti > Sijainti > Päällä

Varmista sovellustason oikeuksissa, että Polar Beat saa käyttää sijaintiasi.