Tiliä koskevat usein kysytyt kysymykset

Mistä Polar Club -sovelluksen saa?

Tilaa Polar Club osoitteesta polar.com/club . Tilausprosessin aikana valitset sijaintisi pudotusvalikosta. Saat ilmoituksen, jos Polar Club ei vielä ole saatavilla maassasi.

En halua käyttää Club-yhteisöä. Mitä teen?

Kuntokeskuksen valvojana voit poistaa kuntokeskuksesi yhteisön yhteisösivun kautta. Yhteisön poistaminen estää myös verkkoilmoittautumisen, mutta voit edelleen käyttää järjestelmää osallistujien ilmoittautumiseen Polar Club -sovelluksella (iPad).

Yhteisön poistamista ei voi peruuttaa. Jos poistat kuntokeskuksen yhteisön, voit aloittaa sen käytön uudelleen vain aktivoimalla uuden tilin eri nimellä.