Voiko muita Polar-tuotteita käyttää samanaikaisesti?

Polar Beat -sovellus

Polar-laite on yhteensopiva Polar Flow -sovelluksen kanssa, eikä sitä voi käyttää Polar Beat -sovelluksen yhteydessä.

Samanaikainen sykkeenmittaus Polar-laitteella ja Polar Beat -sovelluksella ei ole mahdollista. Jos mittaat sykettä vain Polar Beat -sovelluksella, harjoituksen yhteenveto synkronoidaan Flow-palvelusta Polar-laitteen päiväkirjaan.

Muut Polar-harjoituslaitteet

Jos käytät H7-sykesensoria, voit käyttää Polar-laitetta ja GymLink-yhteensopivia Polar-harjoituslaitteita samanaikaisesti. Katso lisätietoja kohdasta Minkä sensoreiden ja lisävarusteiden kanssa Polar-harjoitustietokoneeni on yhteensopiva?.