Voiko syketiedot tallentaa ilman harjoituslaitetta tai -sovellusta?

Kyllä voi, mutta harjoitus on aloitettava Polar Beat -mobiilisovelluksella. Polar H10 -sykesensorissa on sisäinen muisti, johon voi tallentaa yhden harjoituksen ilman lähistöllä olevaa sensoriin yhdistettyä harjoituslaitetta tai mobiilisovellusta.

Näin se toimii:

1. Pue H10-sensori, jonka olet yhdistänyt joko iOS- tai Android-laitteessa olevaan Polar Beat -sovellukseen. Odota, kunnes sykelukemasi näkyy sinisessä ympyrässä, kun sensori ja Beat on yhdistetty.
  2. Valitse Harjoittelu-näkymän oikeassa yläkulmassa olevasta valikosta Sykkeen tallennus sensorilla.

3. Aloita harjoitus napauttamalla Aloita. Voit aloittaa harjoituksen ilman muita laitteita; pelkkä sykesensori riittää. Kun olet aloittanut sykkeen tallennuksen pelkällä sensorilla, sinisessä ympyrässä näkyy sykesensorikuvake. Huomaa, että Beat-sovelluksessa näkyy vain harjoituksen aloitusaika.

4. Harjoituksen jälkeen voit lopettaa tallennuksen joko napauttamalla näytössä näkyvää pysäytyspainiketta tai irrottamalla lähetinyksikön kiinnitysvyöstä, jos mobiililaitteesi ei ole lähettyvillä.

Kun palaat mobiililaitteesi Bluetooth-yhteyden toiminta-alueelle, Beat ehdottaa automaattisesti harjoituksen lataamista sensorin muistista ja sen synkronoimista Flow-päiväkirjaasi. Jos olet irrottanut lähetinyksikön kiinnitysvyöstä, kiinnitä se uudelleen ja pue sensori rintakehäsi ympärille. Tämä varmistaa onnistuneen yhdistämisen Beat-sovellukseen ja sujuvan tiedonsiirron.

H10-sensoriin voi tallentaa vain yhden harjoituksen kerrallaan. Tallennettu harjoitus on siis ladattava sensorista ennen uuden aloittamista.