Korkeuden mittaus

Polar-laitteesi mittaa korkeutta ilmanpainesensorin avulla ja muuntaa mitatun ilmanpaineen korkeudeksi.

Korkeus kalibroidaan automaattisesti GPS:n avulla, mutta tarkimpien korkeustietojen varmistamiseksi korkeus kannattaa kalibroida manuaalisesti aina, kun tiedät korkeuden. Korkeus kalibroidaan laitteen pikavalikon kautta. Avaa pikavalikko pitämällä VALO-painiketta painettuna harjoituksen aloitustilassa tai harjoituksen aikana.

Laite näyttää harjoituksen aikana korkeutesi sekä kokonaisnousun ja kokonaislaskun. Harjoituksen jälkeen näet kokonaisnousun ja kokonaislaskun Flow-sovelluksessa. Flow-verkkopalvelussa näet yksityiskohtaisen korkeuskäyrän sekä kokonaisnousun ja kokonaislaskun.

Laitteessa oleva muta ja lika voivat aiheuttaa epätarkkoja korkeuslukemia. Pidä laite puhtaana, jotta korkeuden mittaus toimii oikein. Ilmanpainesensori on kotelon takana yläosassa, ja ilmareiät ovat oikealla puolella olevissa ruuvien koloissa. Puhdista laite miedolla saippua-vesiliuoksella juoksevan veden alla, jotta ilmareiät eivät tukkeudu.