Mitä hyötyä Polar Beat -sovelluksesta on?

​Polarin sensoreiden ja maksuttoman Polar Beat -harjoitussovelluksen avulla saat älypuhelimestasi kuntomittarin. Voit käyttää harjoituksen aikana reaaliaikaisia syketietoja ja ääniohjausta sekä seurata reittiäsi ja kulkemaasi matkaa. Lisäksi saat henkilökohtaista palautetta jokaisesta harjoituksestasi.

Huomaa, että Beat ei kerrytä aktiivisuustietoja.

Ominaisuus Ilman Polar-tiliä Polar-tilin kanssa Kolmannen osapuolen sykesensorin kanssa Polar H10-/H9 -sykesensorin kanssa Polar OH1 -sykesensorin kanssa Polar Bluetooth® Smart -juoksusensorin kanssa -- vain iOS
Seuraa harjoitusten aikana kulkemaasi matkaa, vauhtia ja reittiä (GPS).
Seuraa nopeutta ja matkaa askelpituuden perusteella.
Pidä kattavaa harjoituspäiväkirjaa kirjaamalla kaikki sisä- ja ulkoharjoituksesi.
Jaa harjoituksesi ystäviesi kanssa Facebookissa, Twitterissä ja muissa sosiaalisissa medioissa. Myös tekstiviestejä ja sähköpostia tuetaan.
Tiedot tallennettu Polar Flow -verkkopalveluun.
Edistyksellisemmät harjoitusanalyysit ja edistymisraportit Polar Flow -verkkopalvelussa.

Valitse aktiivisuutesi tyyppi yli sadasta lajiprofiilista.

Reaaliaikainen syke harjoituksen aikana.
Harjoituksen aikana kulutetut kalorit .
Ymmärrä harjoitteluasi ja seuraa harjoitustesi tuloksia (Harjoituksen vaikutus).
Harjoittele juuri oikealla teholla ja kehity nopeammin (Sykealueet).
Valitse harjoituksellesi tavoite, niin saat reaaliaikaista ääniohjausta sen saavuttamiseen (Tavoiteltu vaikutus).
Mittaa kuntotasosi viidessä minuutissa paikallasi rentoutuen. (Kuntotesti)
Pysy selvillä juoksutehosi kehittymisestä (Running Index).
Seuraa harjoituksesi vaikutusta reaaliajassa – poltatko rasvaa vai parannatko kuntoasi (EnergyPointer).
Tallenna harjoitukset sisäänrakennettuun muistiin, niin voit harjoitella ilman älypuhelintasi.       * **
Askeltiheys ja askelpituus.

*Vain H10:n kanssa.

**Harjoituksen tallentaminen ei edellytä Beatin käyttöä.