Miten Polar V800 nollataan?

V800:n nollaaminen:

Uudelleenkäynnistys

Uudelleenkäynnistys:

Paina kaikkia neljää kulmapainiketta samanaikaisesti ja pidä ne painettuina, kunnes Polar-logo tulee näyttöön. Yritä yhdistää laite FlowSync-ohjelmaan.

Kaikki V800:sta Flow-tilillesi synkronoidut tiedot ovat tallessa.

Tehdasasetusten palauttaminen

Jos mikään edellä kuvatuista vaiheista ei korjaa ongelmaa, palauta tehdasasetukset. Kaikki V800:sta Flow-tilillesi synkronoidut tiedot ovat tallessa.

Tehdasasetusten palauttaminen poistaa yhteyden V800:n ja käyttäjätilin väliltä sekä poistaa kaikki laitteessa olevat tiedot.

Tehdasasetusten palauttaminen

1. Kytke V800 tietokoneen USB-porttiin ja siirry FlowSync-ohjelmaan.
  2. Valitse(Asetukset) ja TEHDASASETUSTEN PALAUTTAMINEN. Tehdasasetusten palauttaminen kestää hetken. Irrota sitten V800 tietokoneesta ja kytke se uudelleen.
  3. Kun Flow-verkkopalvelun aloitussivu avautuu, valitse Kirjaudu sisään ja kirjaudu sisään olemassa olevilla tunnuksillasi.
  4. Hyväksy asetukset ja paina lopuksi Valmis.