Miten Polar-laite synkronoidaan Flow-palvelun kanssa?

Voit siirtää tiedot Polar-laitteesta USB-johdon avulla tai langattomasti Bluetooth Smart -tekniikan ja Polar Flow -sovelluksen avulla.

Tietojen synkronointi Flow-verkkopalveluun USB-johdon avulla edellyttää FlowSync-ohjelmaa. Polar FlowSync -ohjelma siirtää tiedot Polar-laitteesta Polar Flow -verkkopalveluun ja synkronoi palvelussa muuttamasi asetukset joka kerta, kun liität laitteen tietokoneeseen. Automaattisen synkronoinnin toimiminen edellyttää, että Polar FlowSync -ohjelmisto on käynnissä tietokoneesi tehtäväpalkissa (Windows) tai valikkopalkissa (Mac OS X).

Siirry osoitteeseen flow.polar.com/start ja lataa ja asenna FlowSync-ohjelma ennen synkronointia. Toimi sitten seuraavasti:

1. Kytke Polar-laite tietokoneen USB-porttiin pakkauksessa toimitetulla johdolla. Varmista, että FlowSync-ohjelma on käynnissä.
  2. FlowSync-ikkuna avautuu ja synkronointi alkaa.
  3. Valmis tulee näyttöön, kun toiminto on suoritettu loppuun.

Jos laiteohjelmistoon on saatavilla päivitys, FlowSync ilmoittaa siitä ja kehottaa sinua asentamaan päivityksen.

Jos muutat asetuksia Flow-verkkopalvelussa laitteen ollessa liitettynä tietokoneeseen, voit siirtää asetukset laitteeseen painamalla FlowSync-ohjelman synkronointipainiketta.