H10/H9/OH1-sykesensorin asetusten optimointi

Polar Beat on yhteensopiva Polar H10-, H9- ja OH1-sykesensoreiden kanssa.

Pue sykesensori päällesi, niin pääset muokkaamaan sensorin asetuksia Polar Beat ‑sovelluksessa. Siirry kohtaan Asetukset > Sykesensori.

• Napauta Sensorin näkyvyys pois päältä optimoidaksesi sensorin pariston keston ja piilottaaksesi sensorin muilta yhteensopivilta laitteilta.
  • H10/H9: Tarkista, että GymLink on päällä, kun haluat käyttää sensoria vanhempien Polar-kellojen tai GymLink (5 kHz) ‑yhteensopivien kuntoilulaitteiden kanssa.
  • H10: Valitse 2 vastaanottavaa BLE-laitetta, jos haluat sensorin lähettävän reaaliaikaista sykedataa samanaikaisesti kahteen vastaanottavaan BLE-laitteeseen, kuten Polar-kelloon ja kuntoilulaitteeseen.
  • Napauta ANT+:n sykesignaalin lähetys päälle tai pois päältä.