Miten Polar Flow -verkkopalveluun luodaan tili?

Polar Flow -verkkopalvelussa käytetään samaa Polar-tiliä kuin muissa Polar-verkkopalveluissa.

Jos olet jo luonut tilin rekisteröitymällä johonkin Polar-verkkopalveluun tai -mobiilisovellukseen tai ottaessasi tuotteesi käyttöön, voit käyttää samaa käyttäjätunnusta ja salasanaa myös Polar Flow -verkkopalvelussa. Voit rekisteröityä Polar-verkkopalveluihin vain kerran samalla sähköpostiosoitteella. Käyttäjätunnuksena toimii aina sähköpostiosoitteesi.

Tilin luominen Polar Flow -verkkopalvelussa

1. Siirry osoitteeseen flow.polar.com.
  2. Napsauta sivun oikeassa yläkulmassa olevaa Kirjaudu sisään -linkkiä.
  3. Valitse Luo Polar-tili, niin voit käyttää Flow-palvelua!
  4. Täytä tarvittavat tiedot.
  5. Lue ja hyväksy Polarin tietosuojakäytäntö.
  6. Napsauta LUO TILI.

Tarkista tietosi

Jos kirjaudut Polar Flow -palveluun toisessa Polar-verkkopalvelussa luomillasi tunnuksilla, sinua pyydetään tarkistamaan tietosi ja täydentämään puuttuvat tiedot. Täytä tarvittavat tiedot ja napsauta PÄIVITÄ.

Check your details