Mitkä ovat Polar FlowSync ‑ohjelmiston tekniset vaatimukset?

FlowSync-ohjelman käyttö edellyttää tietokonetta, jossa on Microsoft Windows- tai Apple Mac ‑käyttöjärjestelmä. Lataa uusin versio osoitteesta https://flow.polar.com/start.

FlowSync 4 on yhteensopiva seuraavien käyttöjärjestelmien kanssa:

Mac OS 32-bit 64-bit
macOS 10.13   X
macOS 10.14   X
macOS 10.15   X
macOS 11.0   X

FlowSync 3 on yhteensopiva seuraavien käyttöjärjestelmien kanssa:

Windows OS 32-bit 64-bit
Windows 8 X X
Windows 8.1 X X
Windows 10 X X

Valitettavasti Polar V650 ei ole nyt eikä tule olemaan tulevaisuudessa macOS Big Sur (versio 11) ‑yhteensopiva. V650 on yhteensopiva FlowSync 4:n ja macOS 10.13:n–10.15:n kanssa.

Windows 7 -käyttöjärjestelmää käyttävät asiakkaat voivat jatkaa FlowSync 3:n käyttämistä, mutta emme enää tarjoa tuotetukea.