Polar Loop 2:n synkronointi ei käynnisty FlowSync-ohjelmassa. Mitä teen?

Kokeile seuraavia vaihtoehtoja yksi kerrallaan.

Tarkista, että Polar Loop 2:n latausalue on puhdas.

Pidä Loopin latausalue puhtaana.

Jos tuote ei lataudu oikein tai se ei muodosta yhteyttä FlowSync-ohjelmaan, tuotteen takapinnassa oleva latausalue ei ehkä ole riittävän puhdas. Laitteen voi pestä miedolla saippuavesiliuoksella juoksevan veden alla. Kuivaa laite pehmeällä pyyhkeellä ennen lataamista. Suosittelemme pesemään laitteen säännöllisesti.

ÄLÄ käytä alkoholia, puhdistuskemikaaleja tai teräsvillan kaltaisia hankaavia materiaaleja.

Tarkista, että USB-johto toimii.

• Irrota USB-kaapeli Polar Loop 2:sta ja liitä se uudelleen.
  • Jos Polar Loop 2 on liitetty tietokoneeseen USB-hubilla, kokeile liittää se suoraan tietokoneen USB-porttiin.
  • Kokeile muita USB-portteja.

Käynnistä FlowSync uudelleen.

Sulje FlowSync napsauttamalla tietokoneen tehtäväpalkissa/valikkorivillä olevaa kuvaketta hiiren oikealla/toissijaisella painikkeella. Valitse Sulje. Käynnistä FlowSync uudelleen tietokoneen työpöydällä olevasta kuvakkeesta tai Ohjelmat-kansiosta.

Käynnistä tietokone uudelleen.

Pidä USB-kaapeli liitettynä Polar Loop 2:een ja tietokoneeseen.

Ota Javascript ja evästeet käyttöön selaimessasi.

Yhteyden toimiminen edellyttää Javascriptin ja evästeiden sallimista. Yleensä ne ovat oletuksena käytössä. Katso ohjeet selaimesi ohjeista.

Tarkista, näkyykö Polar Loop 2 tietokoneen HID (Human Interface Device) -laitteissa:

• Irrota USB-kaapeli Polar Loop 2:sta.
  • Windows: Siirry kohtaan (Käynnistä) > Ohjauspaneeli > (Järjestelmä) > Laitehallinta > HID-laitteet. Kiinnitä USB-kaapeli Polar Loop 2:een ja tietokoneeseen. Päivittyykö luettelo? Polar Loop 2:n pitäisi näkyä HID-yhteensopivana laitteena.

• Mac OS X: Napsauta Omenavalikko > Tietoja tästä Macista > Lisätietoja > Järjestelmäraportti > Laitteisto > USB. Kiinnitä USB-kaapeli Polar Loop 2:een ja tietokoneeseen. Päivittyykö luettelo? Laitteen Polar Loop 2 pitäisi näkyä luettelossa.

Jos Polar Loop 2 näkyy luettelossa, mutta synkronointi ei käynnisty, lähetä FlowSync-lokitiedosto ja ongelman kuvaus osoitteeseen customercare@polar.com.

Jos Polar Loop 2 ei näy luettelossa, joko Polar Loop 2 tai USB-johto on viallinen. Toimita ne Polar-huoltoon.