V650:n käyttöönotto (Mac OS)

Liitä V650 tietokoneeseen käyttöönottoa ja latausta varten

Uusi V650 on varastointitilassa. Laite aktivoituu, kun se kytketään tietokoneen USB-porttiin USB-johdolla. Akku kannattaa ladata ennen V650:n käyttämistä. Jos akku on aivan tyhjä, latauksen käynnistyminen vie muutaman minuutin.

Liitä V650 aina suoraan tietokoneen USB-porttiin. Älä käytä USB-keskitintä, tietokoneen telakointiasemaa tai USB-jatkojohtoa.

Ota V650:n Mac OS X -yhteensopivuustila käyttöön

1. Käynnistä V650 pitämällä sivupainiketta painettuna.
  2. Tarkista V650:n ohjelmistoversio: Siirry kohtaan Asetukset > Yleiset asetukset. Selaa luettelon alaosaan, valitse Tietoja V650:stä ja selaa sitten kohtaan Ohjelmistoversio. Jotta V650:n synkronointi Mac-tietokoneeseen onnistuu, V650:n ohjelmistoversion on oltava 1.2.7 tai uudempi.
  3. Jos ohjelmistoversio on aikaisempi kuin 1.2.7, pyydä paikallista Polarin asiakaspalvelua päivittämään V650. Jos ohjelmistoversio on 1.2.7 tai uudempi, jatka kohtaan 4.
  4. Ota V650:n Mac OS X -yhteensopivuustila käyttöön: Selaa Tietoja V650:stä -näytön alaosaan ja valitse tietokoneesi käyttöjärjestelmä: Mac OS X.
  5. Tallenna asetus käynnistämällä V650 uudelleen.

Määritä V650:n asetukset Polar Flow -verkkopalvelussa

1. Pidä V650 kytkettynä tietokoneeseen ja päänäkymässä.
  2. Siirry osoitteeseen https://flow.polar.com/start ja lataa Polar FlowSync -tiedonsiirto-ohjelma, jonka avulla voit yhdistää V650:n Flow-verkkopalveluun.
  3. Avaa asennuspaketti ja asenna ohjelma näytön ohjeiden mukaan.
  4. Kun asennus on valmis, FlowSync avautuu automaattisesti. Anna tietokoneen asentaa kaikki ehdotetut USB-ajurit. Automaattisen synkronoinnin toimiminen edellyttää, että Polar FlowSync -ohjelma on käynnissä tietokoneesi valikkopalkissa (yleensä näytön oikeassa yläkulmassa).

5. Odota, kunnes synkronointi alkaa automaattisesti. Tämä voi viedä useita minuutteja. Odota rauhassa, ja älä napsauta FlowSync-ohjelman SYNC-painiketta.
  6. Polar FlowSync tunnistaa V650:n uudeksi laitteeksi ja avaa Polar Flow -verkkopalvelun verkkoselaimeen.
  7. Luo Polar-tili tai kirjaudu sisään, jos sinulla on jo tili. Saat tarkimmat ja henkilökohtaisimmat tiedot harjoituksistasi, kun määrität asetukset tarkasti tässä vaiheessa.
  8. Synkronoi asetukset V650:n ja Polar Flow -verkkopalvelun välillä napsauttamalla Valmis. Älä irrota V650-laitetta tietokoneesta äläkä sammuta sitä, vaan anna FlowSync-ohjelman jatkaa synkronointia.
  9. FlowSync-ohjelman tilaksi vaihtuu Valmis, kun synkronointi on suoritettu loppuun.

FlowSync ilmoittaa, jos V650-laitteeseen on saatavana laiteohjelmiston päivitys. Muista päivittää laiteohjelmisto aina, kun uusi versio on saatavilla.

Jos synkronointi Polar V650:n ja Polar Flow -verkkopalvelun välillä ei onnistu, yritä ratkaista ongelma seuraavien vaiheiden avulla:

• Jos synkronointi ei etene, irrota kaikki muut USB-laitteet tietokoneesta ja liitä V650 uudelleen.
  • Kokeile toista USB-johtoa.
  • Käynnistä Mac uudelleen V650:n ollessa liitettynä USB-porttiin. Käynnistä V650 laitteen päänäkymässä.