Valikko

Tähtien ansaitseminen

Palkintotähtiä käytetään oppilaiden motivointiin ja näyttämään heille miten he edistyvät kohti tunnin tavoitetta.

Oppilaat saavat tähtiä harjoittelusta tavoitealueella oppitunnin aikana. He saavat tähden jokaisesta viidestä tai kymmenestä minuutista tavoitealueella rippuen kumpi aika on valittu tunnin asetuksissa.

   1 x tähti 5/10 minuutista tavoitealueella
   2 x tähti 10/20 minuutista tavoitealueella
   3 x tähti 15/30 minuutista tavoitealueella
   4 x tähti 20/40 minuutista tavoitealueella
   5 x tähti 25/50 minuutista tavoitealueella
   6 x tähti 30/60 minuutista tavoitealueella

Contact Us
Ota yhteyttä
Request repair
Missä huoltaa?

Change region

If your country is not listed on this page, please find your local contact details, retailers and stores and service points on our global site.