Ongelmia Igniten kanssa? Varmista, että laiteohjelmiston versio on 2.0.25

Jos sinulla on ongelmia Igniten käytössä, tarkista ensin, että olet ladannut laiteohjelmiston uusimman version 2.0.25.

Muista päivittää kellon laiteohjelmisto aina, kun uusi versio on saatavilla, jotta kellosi pysyy ajan tasalla ja saat siitä kaiken irti. Saat tiedon uudesta laiteohjelmistopäivityksestä, kun synkronoit kellosi joko Flow-sovelluksen tai FlowSyncin kanssa. Laiteohjelmistopäivitykset parantavat kellon toimintaa.

Päivitä Igniten laiteohjelmisto näiden ohjeiden mukaan.

Voit tarkistaa kellon laiteohjelmistoversion kohdasta Asetukset > Yleisasetukset > Tietoja kellostasi. Voit tarkistaa laiteohjelmistoversion myös Laitteet-valikosta Flow-sovelluksessa tai Tuotteet-valikosta Flow-verkkopalvelussa.