Grit X:n / Pacerin / Vantagen käyttö Stryd-juoksutehomittarin kanssa

Stryd on kolmannen osapuolen juoksutehosensori, joka tarjoaa juoksusuorituksen analysointia ja kehittämistä tukevia tilastoja: teho, asentoteho, korkeus, askeltiheys, maakontaktiaika, vertikaalinen oskillaatio, jalkojen jäykkyys, vauhti ja matka. Katso tarkat ohjeet Stryd-sensorin käyttöönottoon, käyttöön juoksun aikana ja juoksutehotilastojen analysointiin Stryd PowerCenter ‑palvelussa osoitteesta stryd.com/support.

Mitä Stryd-juoksutilastoja Grit X / Grit X Pro / Pacer / Pacer Pro / Vantage M / Vantage M2 / Vantage V / Vantage V2 / Vantage V3 tukee?

Näet harjoituksen aikana tehon, vauhdin, korkeuden, askeltiheyden ja matkan.

Voit lisätä tehon ja muita juoksutilastoja lajiprofiilisi harjoitusnäkymiin Polar Flow ‑verkkopalvelussa. Katso tarkat ohjeet kohdasta Miten lajiprofiileja muokataan Polar Flow ‑verkkopalvelussa?

Kellossa oleva GPS-toiminto tallentaa reittisi. Näet reittisi kartalla Polar Flow -sovelluksessa ja -verkkopalvelussa treenin jälkeen.

Yhdistä Stryd Grit X / Grit X Pro / Pacer / Pacer Pro / Vantage M / Vantage M2 / Vantage V / Vantage V2 / Vantage V3 -laitteeseen

1. Siirry kohtaan Yleisasetukset > Yhdistä ja synkronoi > Yhdistä sensori tai muu laite ja paina OK-painiketta.
  2. Kello alkaa etsiä sensoria. Kosketa sensoria kellolla ja odota, että sensori löytyy.
  3. Kun sensori löytyy, laitteen ID tulee näyttöön. Aloita yhdistäminen painamalla OK-painiketta.
  4. Yhdistäminen valmis tulee näyttöön, kun toiminto on suoritettu loppuun.

Kun Grit X / Grit X Pro / Vantage V / Vantage V2 / Vantage V3 ja Stryd yhdistetään, kello käyttää Stryd-sensoria ensisijaisena juoksutehon tietojen lähteenä. Kello alkaa automaattisesti etsiä Stryd-sensoria, kun aloitat juoksutreenin. Jos haluat joskus mitata juoksutehoa Grit X:n / Grit X Pron / Pacer Pron / Vantage V:n / Vantage V2.n / Vantage V3:n juoksutehoa ranteesta mittaavalla sensorilla, Stryd-sensorin yhteys kannattaa poistaa. Näin kello ei yritä etsiä puuttuvaa Stryd-sensoria, vaan alkaa heti mitata juoksutehoa ranteesta.

Harjoittelu Grit X:n / Grit X Pron / Pacerin / Pacer Pron / Vantage M:n / Vantage M2:n / Vantage V:n / Vantage V2:n / Vantage V3:n ja Stryd-sensorin kanssa

1. Pidä Grit X:n / Grit X Pron / Vantage M:n / Vantage M2:n / Vantage V:n / Vantage V2:n / Vantage V3:n OK-painiketta painettuna.
  2. Valitse juoksulajin profiili ja odota, kunnes kello löytää sensorin signaalin (juoksusensorin kuvakkeen ympärillä oleva ympyrä muuttuu vihreäksi).
  3. Aloita treeni painamalla OK-painiketta.
  4. Kun aloitat juoksemisen, Stryd aktivoituu, ja tehotiedot näkyvät kellossa.

Mitä Stryd-juoksutilastoja Flow-verkkopalvelu tukee?

Tuettuja tilastoja ovat teho, vauhti, korkeus, askeltiheys ja matka.

Stryd-juoksutehotilastojen vienti Polar Flow ‑palvelusta

1. Siirry kohtaan Päiväkirja.
  2. Avaa harjoitus napsauttamalla sitä.
  3. Napsauta Vie harjoitus ‑kohtaa sivun alaosassa.
  4. Valitse TCX-tiedosto.

Huomaa, että TCX-vienti sisältää vain Flow’ssa esitetyt tilastot (teho, vauhti, korkeus, askeltiheys ja matka).

Stryd-juoksutilastojen synkronointi Stryd PowerCenter ‑palveluun

Stryd PowerCenter on tehoharjoitteluun tarkoitettu erikoispalvelu. Viemällä juoksutietosi PowerCenter-palveluun saat uusia työkaluja juoksuharjoitusten analysointiin. PowerCenter-palvelussa voit tarkastella tietoja, kuten teho, asentoteho, korkeus, askeltiheys, maakontaktiaika, vertikaalinen oskillaatio, jalkojen jäykkyys, vauhti ja matka. Osoitteessa stryd.com/support on ohjeita Stryd PowerCenter ‑palvelun käytön aloittamiseen.

1. Kun olet suorittanut juoksuharjoituksen Stryd-sensorin kanssa, synkronoi ensin tietosi Stryd-sensorista Stryd-sovellukseen. Napauta kohtaa  Stryd-sovelluksen vasemmassa yläkulmassa.
  2. Tiedot synkronoidaan automaattisesti PowerCenter-palveluun.
  3. Kirjaudu sisään PowerCenter-palveluun osoitteessa stryd.com/powercenter Stryd-tilisi tunnuksilla ja tarkastele tietoja.

Stryd-juoksutilastojen vienti TrainingPeaks-palveluun

1. Kirjaudu sisään PowerCenter-palveluun osoitteessa stryd.com/powercenter Stryd-tilisi tunnuksilla.
  2. Valitse välilehdellä Yhdistä.
  3. Valitse Yhdistä kohdassa Vienti kohteeseen TrainingPeaks.
  4. Kirjaudu sisään TrainingPeaks-palveluun TrainingPeaks-tilisi tunnuksilla ja salli Stryd-sovellukselle oikeus ladata tiedostoja tilillesi.

Kun uudet tiedot synkronoidaan PowerCenter-sovellukseen, ne viedään aina automaattisesti myös TrainingPeaks-tilillesi.