Polar V800:n yhteensopivuus uusien iPhone mallien kanssa

Kun olet ottanut käyttöön iPhone 11:n, 11 Pron, 11 Pro Maxin tai iPhone SE:n (2020), Polar V800:n ja Polar Flow ‑sovelluksen synkronointi ei ehkä toimi odotetusti: ensimmäisellä kertaa yhdistäminen ja synkronointi onnistuvat, mutta sen jälkeen synkronointi epäonnistuu. Jotta saat V800:n synkronoitua, sinun täytyy poistaa iPhonen ja V800:n yhteys. Sen jälkeen voit yhdistää ja synkronoida laitteet onnistuneesti yhden kerran.

Olemme tutkineet ongelmaa, ja tilanne näyttää ikävä kyllä siltä, ettei rajoitus muutu tulevaisuudessa. Tämän takia uudet iPhone mallit eivät ole täysin yhteensopivia Polar V800:n kanssa. Suosittelemme jatkossakin synkronoimaan Polar V800:n tietokoneen Polar FlowSync -ohjelmalla tai käyttämään synkronointiin muuta yhteensopivaa mobiililaitetta.

Lataa FlowSync osoitteesta https://flow.polar.com/start, jos et ole vielä asentanut sitä koneellesi.

1. Liitä USB-johto tietokoneeseen ja napsauta liitin V800-treenilaitteeseen. Varmista, että FlowSync-ohjelma on käynnissä.
  2. FlowSync-ikkuna avautuu ja synkronointi alkaa.
  3. Valmis tulee näyttöön, kun toiminto on suoritettu loppuun.

Tämä koskee vain Polar V800 ‑laitetta. Muut Polar-laitteet ovat yhteensopivia uusien iPhone mallien kanssa.