Polar Club -sovelluksen asetukset

Siirry Polar Club -sovelluksessa kohtaan Lisää ja valitse Asetukset.

Peilaa iPad-laitteesi ulkoiseen näyttöön

Ota iPadin näytön peilaus käyttöön tai pois käytöstä Asetukset-näkymän alaosassa olevalla liukusäätimellä. Kun peilaus on käytössä, iPadin näytössä oleva sisältö peilataan automaattisesti ulkoiseen näyttöön, kun iPad liitetään videoprojektoriin tai televisioon.

iPadin liittäminen videoprojektoriin tai televisioon edellyttää sopivaa AV-sovitinta.

Mukauta kuntokeskuksen ulkoasua

Siirry Polar Club -sovelluksessa kohtaan Lisää ja valitse Asetukset > Asetukset.

Kuntokeskuksen ulkoasun asetukset näkyvät vain kuntokeskuksen ylläpitäjälle.

1. Lisää kuntokeskuksen logo: Kuntokeskuksen logo näkyy kuntokeskuksen yhteisösivulla Polar Flow -verkkopalvelussa. Voit myös asettaa kuntokeskuksen logon näkymään reaaliaikaisessa näkymässä tuntien aikana. Reaaliaikaisessa näkymässä kuntokeskuksen ohjaajat voivat ottaa logon käyttöön tai pois käytöstä näytön oikeassa yläreunassa olevasta hammaspyörävalikosta.
  2. Lisää aloitusnäyttöön kuva: Voit mukauttaa yhteisösivua lisäämällä valokuvan omasta kuntokeskuksestasi.
  3. Kuntokeskuksen tervetuloteksti: Kirjoita kuntokeskuksen jäsenille tervetuloteksti. Tämä teksti näkyy Polar Club -iPad-sovelluksen kirjautumissivulla, kun jäsenet ilmoittautuvat tunneille.
  4. Kuntokeskuksen esittely: Kirjoita kuntokeskuksen esittely. Tämä teksti näkyy kuntokeskuksen yhteisösivulla Polar Flow -verkkopalvelussa.