Aiotko myydä Polar-tuotteesi?

Jos myyt Polar-tuotteesi, poista sen yhteys Polar-tiliisi ja poista Polar-laitteeseesi tallennetut tiedot. Se onnistuu, kun palautat tehdasasetukset FlowSync-ohjelman avulla ja poistat laitteen Polar Flow -verkkopalvelun rekisteröityjen tuotteidesi luettelosta.

Tehdasasetusten palauttaminen

1. Kytke Polar-tuote tietokoneen USB-porttiin ja avaa FlowSync-ohjelma.
  2. Napsauta asetuskuvaketta ja valitse TEHDASASETUSTEN PALAUTTAMINEN. Tehdasasetusten palauttaminen kestää hetken.
  3. Irrota Polar-laite tietokoneesta.

Ohjeet Polar OH1:n tehdasasetusten palauttamiseen löydät napsauttamalla laitteen artikkelin linkkiä.

Tuotteen poistaminen Polar Flow -verkkopalvelusta

1. Siirry osoitteeseen flow.polar.com ja kirjaudu sisään.
  2. Napsauta sivun oikeassa yläkulmassa näkyvää nimeäsi ja valitse Tuotteet.
  3. Etsi tuote luettelosta ja napsauta Poista.
  4. Vahvista poisto napsauttamalla Poista.