Puhelimen ilmoitukset

Puhelimen ilmoitukset ‑toiminnolla saat kelloosi hälytyksen tulevista puheluista, viesteistä ja sovellusten ilmoituksista. Saat kellon näyttöön samat ilmoitukset kuin puhelimen näyttöön. Puhelimen ilmoitukset ovat saatavilla iOS- ja Android-puhelimiin.

Jotta voit käyttää puhelimen ilmoituksia, puhelimessasi on oltava Polar Flow -sovellus, sovelluksen on oltava käynnissä ja puhelimen on oltava yhdistettynä kelloosi.

Katso ohjeita Vantagelle täältä: Miten Grit X / Vantage yhdistetään Polar Flow -sovellukseen?

Katso ohjeita Ignitelle täältä: Miten Ignite yhdistetään Polar Flow -sovellukseen?

Katso ohjeita Ignite2:lle täältä: Miten Ignite 2 yhdistetään Polar Flow -sovellukseen?

Katso ohjeita Unitelle täältä: Miten Unite yhdistetään Polar Flow -sovellukseen?

Puhelimen ilmoitusten ottaminen käyttöön

Ota ilmoitukset käyttöön siirtymällä kellossasi kohtaan Asetukset > Yleiset asetukset > Puhelimen ilmoitukset. Aseta puhelimen ilmoitukset Pois päältä tai Päälle, kun et treenaa. Huomaa, että treenin aikana et saa mitään ilmoituksia.

Siirry Polar Flow -sovelluksessa Laitteet-valikkoon, valitse laitteesi ja varmista, että Puhelimen ilmoitukset ‑asetus on Päällä. Kun olet ottanut ilmoitukset käyttöön, synkronoi kellosi Polar Flow -sovelluksen kanssa.

iOS

Jos sinulla on iOS 13 tai uudempi, varmista, että olet sallinut Polar-kellon näyttää puhelimen ilmoitukset:

• Kun ensimmäisen kerran avaat Flow-sovelluksen ja synkronoit kellosi:
  • Jos et ole sallinut ilmoituksia aiemmin iOS 13:ssa, siirry kohtaan Asetukset > Bluetooth > Polar-kellosi > Ota Jaa järjestelmäilmoitukset käyttöön:

Android

Kun olet ottanut käyttöön Puhelimen ilmoitukset ‑ominaisuuden Flow-sovelluksen Laitteet-valikossa ja synkronoinut Polar-laitteesi, Flow-sovellus pyytää käyttöoikeuksia Android-puhelimen ilmoituksiin jne.

Jotta voit käyttää Puhelimen ilmoituksia, anna Polar Flow’lle käyttöoikeudet ”puhekupla”-kuvakkeesta:

Huomaa, että kun puhelimen ilmoitukset ovat käytössä, kellon ja puhelimen akut kuluvat nopeammin, sillä Bluetooth on jatkuvasti päällä.

Ilmoitusten katselu

Kun saat ilmoituksen, kellosi värisee ja näytön alareunaan tulee punainen piste. Kun saat puhelun, kellosi värisee ja näyttää soittajan nimen. Voit myös vastata puheluun tai hylätä sen kellollasi.

Vantage V: Lue ilmoitus pyyhkäisemällä näytön alareunasta ylöspäin tai kääntämällä rannettasi ja katsomalla kelloasi.

Vantage M/Vantage M2: Lue ilmoitus painamalla TAKAISIN-painiketta ja valitsemalla Ilmoitukset tai kääntämällä rannettasi ja katsomalla kelloasi.

Ignite/Ignite 2/Unite: Lue ilmoitukset pyyhkäisemällä näytön alareunasta ylöspäin tai kääntämällä rannettasi ja katsomalla kelloasi heti kellon väristyä.

Huomaa, että kelloon tallennetaan vain viisi ilmoitusta. Jos saat enemmän ilmoituksia, vanhimmat korvataan uusilla.

Ilmoitusten tyhjentäminen

Kun luet viestin, paina OK ja poista se valitsemalla Tyhjennä.

Voit poistaa kaikki ilmoitukset kellostasi selaamalla ilmoitusluetteloa alaspäin ja valitsemalla Poista kaikki.

Huomaa, että kun poistat ilmoitukset, ne poistetaan myös puhelimesi näytöstä.

Älä häiritse

Jos haluat ottaa ilmoituksista ja puheluista annettavan hälytyksen pois käytöstä tiettynä aikana, ota Älä häiritse -toiminto käyttöön. Kun se on päällä, et saa ilmoituksia etkä puheluista annettavia hälytyksiä valitsemanasi aikana. Se poistaa käytöstä myös taustavalon automaattisen pikavalinnan, äänet, värinän ja kellon ilmoitukset.

Älä häiritse -asetus kellossa

Voit ottaa asetuksen käyttöön kellossasi kohdasta Asetukset > Yleiset asetukset > Älä häiritse. Valitse Pois päältä, Päällä tai Päällä (22.00–7.00) ja ajanjakso, jolloin Älä häiritse -toiminto on päällä. Valitse Alkaa klo ja Loppuu klo.

Älä häiritse -asetus Polar Flow -sovelluksessa

1. Avaa Polar Flow -mobiilisovellus.
  2. Siirry kohtaan Laitteet ja valitse Vantage/Ignite.
  3. Kohdassa Puhelimen ilmoitukset voit asettaa Älä häiritse -toiminnon päälle tai pois päältä ja määrittää sen alku- ja loppuajan.

Sovellusten estäminen (vain Androidissa)

Kun saat ensimmäisen ilmoituksen sovelluksesta, voit halutessasi estää sen ilmoitukset.

Siirry Polar Flow -sovelluksessa Laitteet-valikkoon, valitse laitteesi ja valitse Estä sovellukset. Luettelosta voit valita, mitkä sovellukset haluat estää.

Sovellusten estäminen (iOS)

iOS-järjestelmässä puhelimen ilmoitukset käsitellään suoraan Applen ilmoituskeskuksessa. Flow-sovelluksella otetaan toiminto vain käyttöön. Jos et halua nähdä jonkin sovelluksen ilmoituksia Polar-laitteessa mutta haluat nähdä ilmoitukset puhelimen lukitusnäytössä ja bannereissa, voit estää ilmoitukset seuraavasti:

1. Siirry iPhonessa kohtaan Asetukset > Ilmoitukset.
  2. Valitse luettelosta sovellukset, joiden ilmoituksia et halua nähdä, esim. WhatsApp, Facebook.
  3. Ota Ilmoituskeskus-valinta pois käytöstä ilmoitusasetuksissa.

Näet sovelluksen ilmoitukset nyt lukitusnäytössä mutta et Polar-laitteessa.