Puhelimen ilmoituksiin liittyvät ongelmat iOS 13 -versioon päivityksen jälkeen

Jos puhelimen ilmoitusten kanssa esiintyy ongelmia, kokeile seuraavia vaiheita.

Anna ilmoituksille uusi lupa

• Varmista, että olet sallinut Polar-kellon näyttää puhelimen ilmoitukset:
    • Kun ensimmäisen kerran avaat Flow-sovelluksen ja synkronoit kellosi:
    • Jos et ole sallinut ilmoituksia aiemmin iOS 13:ssa, siirry kohtaan Asetukset Bluetooth > Polar-kellosi > Ota Jaa järjestelmäilmoitukset käyttöön:

Jos jotkin sovellusilmoitukset eivät toimi

• Siirry mobiililaitteessa kohtaan Asetukset > Ilmoitukset > sovellus (esim, Viestit)
  • Varmista, että Näytä esikatselut -kohdan asetuksena on joko Kun laite ei ole lukittu tai Aina. Jos asetuksena on Ei koskaan ja muutat sitä, sinun on ehkä käynnistettävä mobiililaitteesi uudelleen.
  • Varmista, että valitsemasi sovelluksen ilmoitukset on otettu käyttöön ja Ilmoituskeskus on sallittu.