Uusia Polar Flow ‑lajiprofiileja

Olemme lisänneet Flow’hun uusia lajiprofiileja. Ne ovat vapaasti käytettävissä Flow-verkkopalvelussa ja Flow-sovelluksessa. Katso tukiasiakirjasta ohjeet uusien lajiprofiilien lisäämiseen Polar-laitteellesi.

Uudet lajiprofiilit ovat:

• Autourheilu
  • Kiipeily (ulko)
  • Maastojuoksu
  • Curling
  • Sähköpyöräily
  • Enduro
  • Hard enduro
  • Kahvakuula
  • Motocross
  • Moottoriurheilu
  • Padel
  • Road racing
  • Skeittaus
  • Snocross
  • Suppailu
  • Taekwondo
  • Vesijuoksu
  • Vesiurheilu

Joissakin kelloistamme on oltava tarpeeksi uusi laiteohjelmistoversio, jotta uudet lajiprofiilit näkyvät kellossa. Suosittelemme käyttämään kellossa uusinta laiteohjelmistoversiota. Tarvittaessa FlowSync tai Flow-sovellus pyytää sinua päivittämään laitteesi, kun synkronoit sen. Alla on luettelo kelloista ja vanhimmasta tuetusta versiosta, jota uusien lajiprofiilien käyttö edellyttää:

Grit X Ignite Unite Vantage M Vantage V Vantage V2
2.0.12 2.1.5 2.0.7 5.2.0 5.2.0 3.0.16

Usein kysyttyjä kysymyksiä uusista lajiprofiileista

En näe uuden lajiprofiilin kuvaketta kellossani uuden lajin kohdalla. Mikä on vikana?

Kellossasi ei ole mikään vikana. Valitettavasti jotkin kelloistamme näyttävät uuden lajiprofiilin nimen kohdalla vain yleisen muut lajit ‑kuvakkeen. Puuttuvasta lajikuvakkeesta huolimatta uusi lajiprofiili mittaa treenistäsi kaikki tarvittavat tiedot.

Mitkä kelloista näyttävät uusien lajiprofiilien kuvakkeet?

Kaikki laitteemme näyttävät uudet lajiprofiilit, mutta vain seuraavat näyttävät uusien lajiprofiilien kohdalla myös kyseisen lajiprofiilin kuvakkeen: M200, M400, M430, M460, Pacer, Pacer Pro.