Musiikin hallinta

Hallitse puhelimen musiikin ja median toistoa kellollasi treenien aikana sekä ajannäyttötilasta treenien ulkopuolella. Musiikin hallinta on saatavilla iOS- ja Android-puhelimiin. Puhelimessasi on oltava Polar Flow ‑sovellus, sovelluksen on oltava käynnissä ja puhelimen on oltava yhdistettynä kelloosi, jotta voit käyttää musiikin hallintaa. Musiikin hallinta-asetukset tulevat näkyviin, kun olet yhdistänyt kellon puhelimeen Flow-sovelluksen kautta. Jos määritit kellon asetukset Polar Flow ‑sovelluksen kautta, kello on jo yhdistetty puhelimeen.

Musiikin hallinta Vantage V2:ssa

Voit hallita musiikkia treeninäytöstä, kellotaulusta tai molemmista. Ota musiikin hallintapainikkeet käyttöön kohdassa Asetukset > Yleisasetukset > Musiikin hallinta. Valitse Treeninäyttö, kun haluat hallita musiikkia treenien aikana. Valitse Kellotaulu, kun haluat saada hallintapainikkeet näkyviin kellotaulusta muulloin kuin treenatessa.

Kellotaulu

Siirry ajannäyttötilassa YLÖS- ja ALAS-painikkeilla Musiikin hallinta ‑kellotauluun.Saat edellinen-/seuraava- ja tauko-/toista-painikkeet näkyviin painamalla OK-painiketta.

• Siirry edelliseen tai seuraavaan kappaleeseen YLÖS-/ALAS-painikkeilla ja keskeytä toisto OK-painikkeella.
  • Siirry äänenvoimakkuuden hallintaan painamalla VALO-painiketta.

Treenin aikana

Jos valitsit musiikin hallinnan treeninäytössä, musiikin hallinta ‑treeninäkymä on käytössä, kun soitin on päällä ja treeni on aloitettu.

• Siirry musiikin hallinta ‑treeninäkymään treenin aikana painamalla YLÖS-painiketta.
  • Saat edellinen-/seuraava- ja tauko-/toista-painikkeet näkyviin painamalla OK-painiketta. Siirry edelliseen tai seuraavaan kappaleeseen YLÖS-/ALAS-painikkeilla ja keskeytä toisto OK-painikkeella.
  • Siirry äänenvoimakkuuden hallintaan painamalla VALO-painiketta.

Musiikin hallinta Grit X2 Prossa/Vantage V3:ssa

Voit hallita musiikkia treeninäytöstä, kellotaulusta tai molemmista. Ota musiikin hallintapainikkeet käyttöön kohdassa Asetukset > Yleisasetukset > Musiikin hallinta. Valitse Treeninäyttö, kun haluat hallita musiikkia treenien aikana. Valitse Kellotaulu, kun haluat saada hallintapainikkeet näkyviin kellotaulusta muulloin kuin treenatessa.

• Treenin aikana voit siirtyä Musiikin hallinta ‑treeninäkymään pyyhkäisemällä vasemmalle tai oikealle. Musiikin hallinta ‑treeninäkymä on käytettävissä, kun soitin on päällä ja treeni on aloitettu.
  • Kun et treenaa, voit siirtyä Musiikin hallinta ‑näkymään pyyhkäisemällä kellotaulusta vasemmalle tai oikealle.
  • Säädä äänenvoimakkuutta säätimillä.
  • Keskeytä/toista kappale tai siirry kappaleesta toiseen hallintapainikkeilla.

Musiikin hallinta Grit X:ssä/Grit X Prossa

Voit hallita musiikkia treeninäytöstä, kellotaulusta tai molemmista. Ota musiikin hallintapainikkeet käyttöön kohdassa Asetukset > Yleisasetukset > Musiikin hallinta. Valitse Treeninäyttö, kun haluat hallita musiikkia treenien aikana. Valitse Kellotaulu, kun haluat saada hallintapainikkeet näkyviin kellotaulusta muulloin kuin treenatessa.

Kellotaulu

Siirry ajannäyttötilassa YLÖS- ja ALAS-painikkeilla Musiikin hallinta ‑kellotauluun.Saat edellinen-/seuraava- ja tauko-/toista-painikkeet näkyviin painamalla OK-painiketta.

• Siirry edelliseen tai seuraavaan kappaleeseen YLÖS-/ALAS-painikkeilla ja keskeytä toisto OK-painikkeella.
  • Siirry äänenvoimakkuuden hallintaan painamalla VALO-painiketta.

Treenin aikana

Jos valitsit musiikin hallinnan treeninäytössä, musiikin hallinta ‑treeninäkymä on käytössä, kun soitin on päällä ja treeni on aloitettu.

• Siirry musiikin hallinta ‑treeninäkymään treenin aikana painamalla YLÖS-painiketta.
  • Saat edellinen-/seuraava- ja tauko-/toista-painikkeet näkyviin painamalla OK-painiketta. Siirry edelliseen tai seuraavaan kappaleeseen YLÖS-/ALAS-painikkeilla ja keskeytä toisto OK-painikkeella.
  • Siirry äänenvoimakkuuden hallintaan painamalla VALO-painiketta.

Musiikin hallinta Pacerissä/Pacer Prossa

Voit hallita musiikkia treeninäytöstä, kellotaulusta tai molemmista. Ota musiikin hallintapainikkeet käyttöön kohdassa Asetukset > Yleisasetukset > Musiikin hallinta. Valitse Treeninäyttö, kun haluat hallita musiikkia treenien aikana. Valitse Kellotaulu, kun haluat saada hallintapainikkeet näkyviin kellotaulusta muulloin kuin treenatessa.

Kellotaulu

Siirry ajannäyttötilassa YLÖS- ja ALAS-painikkeilla Musiikin hallinta ‑kellotauluun.Saat edellinen-/seuraava- ja tauko-/toista-painikkeet näkyviin painamalla OK-painiketta.

• Siirry edelliseen tai seuraavaan kappaleeseen YLÖS-/ALAS-painikkeilla ja keskeytä toisto OK-painikkeella.
  • Siirry äänenvoimakkuuden hallintaan painamalla VALO-painiketta.

Treenin aikana

Jos valitsit musiikin hallinnan treeninäytössä, musiikin hallinta ‑treeninäkymä on käytössä, kun soitin on päällä ja treeni on aloitettu.

• Siirry musiikin hallinta ‑treeninäkymään treenin aikana painamalla YLÖS-painiketta.
  • Saat edellinen-/seuraava- ja tauko-/toista-painikkeet näkyviin painamalla OK-painiketta. Siirry edelliseen tai seuraavaan kappaleeseen YLÖS-/ALAS-painikkeilla ja keskeytä toisto OK-painikkeella.
  • Siirry äänenvoimakkuuden hallintaan painamalla VALO-painiketta.

Musiikin hallinta Vantage M2:ssa

Voit hallita musiikkia treeninäytöstä, kellotaulusta tai molemmista. Ota musiikin hallintapainikkeet käyttöön kohdassa Asetukset > Yleisasetukset > Musiikin hallinta. Valitse Treeninäyttö, kun haluat hallita musiikkia treenien aikana. Valitse Kellotaulu, kun haluat saada hallintapainikkeet näkyviin kellotaulusta muulloin kuin treenatessa.

Kellotaulu

Siirry ajannäyttötilassa YLÖS- ja ALAS-painikkeilla Musiikin hallinta ‑kellotauluun.Saat edellinen-/seuraava- ja tauko-/toista-painikkeet näkyviin painamalla OK-painiketta.

• Siirry edelliseen tai seuraavaan kappaleeseen YLÖS-/ALAS-painikkeilla ja keskeytä toisto OK-painikkeella.
  • Siirry äänenvoimakkuuden hallintaan painamalla VALO-painiketta.

Treenin aikana

Jos valitsit musiikin hallinnan treeninäytössä, musiikin hallinta ‑treeninäkymä on käytössä, kun soitin on päällä ja treeni on aloitettu.

• Siirry musiikin hallinta ‑treeninäkymään treenin aikana painamalla YLÖS-painiketta.
  • Saat edellinen-/seuraava- ja tauko-/toista-painikkeet näkyviin painamalla OK-painiketta. Siirry edelliseen tai seuraavaan kappaleeseen YLÖS-/ALAS-painikkeilla ja keskeytä toisto OK-painikkeella.
  • Siirry äänenvoimakkuuden hallintaan painamalla VALO-painiketta.

Musiikin hallinta Ignite 2:ssa

Voit hallita musiikkia treeninäytöstä, kellotaulusta tai molemmista. Ota musiikin hallintapainikkeet käyttöön kohdassa Asetukset > Yleisasetukset > Musiikin hallinta. Valitse Treeninäyttö, kun haluat hallita musiikkia treenien aikana. Valitse Kellotaulu, kun haluat saada hallintapainikkeet näkyviin kellotaulusta muulloin kuin treenatessa.

Musiikin hallinta ‑kellotaulu

• Valitse Musiikin hallinta ‑kellotaulu pyyhkäisemällä näyttöä vasemmalle tai oikealle.
  • Siirry musiikin hallintaan napauttamalla kellotaulua.

• Keskeytä/toista kappale tai siirry kappaleesta toiseen hallintapainikkeilla.
  • Siirry äänenvoimakkuuden hallintaan napauttamalla -kuvaketta.

Treenin aikana

• Siirry musiikin hallinta ‑treeninäkymään treenin aikana pyyhkäisemällä näyttöä oikealle tai vasemmalle.

Musiikin hallinta Ignite 3:ssa

Voit hallita musiikkia treeninäytöstä, kellotaulusta tai molemmista. Ota musiikin hallintapainikkeet käyttöön kohdassa Asetukset > Yleisasetukset > Musiikin hallinta. Valitse Treeninäyttö, kun haluat hallita musiikkia treenien aikana. Valitse Kellotaulu, kun haluat saada hallintapainikkeet näkyviin kellotaulusta muulloin kuin treenatessa.

• Treenin aikana voit siirtyä Musiikin hallinta ‑treeninäkymään pyyhkäisemällä vasemmalle tai oikealle. Musiikin hallinta ‑treeninäkymä on käytettävissä, kun soitin on päällä ja treeni on aloitettu.
  • Kun et treenaa, voit siirtyä Musiikin hallinta ‑näkymään pyyhkäisemällä kellotaulusta vasemmalle tai oikealle.
  • Säädä äänenvoimakkuutta säätimillä.
  • Keskeytä/toista kappale tai siirry kappaleesta toiseen hallintapainikkeilla.

Hyvä tietää

• Kelloon ei voi tallentaa musiikkikappaleita. Se toimii vain kauko-ohjaimena, kun toistat musiikkia puhelimesta, mutta siihen ei voi tallentaa musiikkia suoraan.
  • Musiikin hallinnan käyttäminen edellyttää kellon yhdistämistä mobiililaitteeseen asennettuun Polar Flow ‑sovellukseen. Tämän jälkeen kello voi hallita kaikkea puhelimen toistamaa musiikkia käytetystä äänentoistolaitteesta riippumatta (puhelin, langattomat kuulokkeet, kodin äänijärjestelmä jne.). Huomaa, ettei kello ole suoraan yhteydessä näihin äänentoistolaitteisiin vaan ainoastaan puhelimeen.
  • Musiikin hallinta on yhteensopiva iOS- ja Android-puhelimien kanssa eikä se toimi suoraan minkään kuulokkeiden kanssa. Kello on yhteydessä mobiililaitteeseen ja Polar Flow ‑sovellukseen. Musiikin hallinta toimii tämän yhteyden kautta, eli jos toistat mobiililaitteella musiikkia sovelluksesta, joka tukee yleistä musiikin hallinnan API-rajapintaa, voit hallita musiikkia kellolla. Kello ei ole suoraan yhteydessä mihinkään musiikkisoittimeen, vaan kaikki hallinta tapahtuu matkapuhelimen kautta.
  • Jotkin mediasovellukset eivät tue vakiokomentoja. Tyypillinen ongelma on, että vain toisto-/taukokomento toimii (kappaleenvalinnan painikkeet eivät toimi).
  • Jotkin mediasovellukset eivät tue medianhallinnan vakiotoimintoa lainkaan. Nämä sovellukset eivät näy medianhallintanäytöllä.

Vianetsintä

Jos puhelimen musiikin hallinnassa ilmenee ongelmia, kokeile seuraavia vaiheita. Tarkista seuraavat seikat:

• Olet asentanut Polar Flow ‑sovelluksen, se on käynnissä puhelimessasi, ja olet yhdistänyt kellosi puhelimeen Polar Flow ‑sovelluksen kautta. Musiikin hallinta-asetukset tulevat näkyviin, kun olet yhdistänyt kellon puhelimeen Polar Flow ‑sovelluksen kautta. Jos määritit kellon asetukset Polar Flow ‑sovelluksen kautta, kello on jo yhdistetty puhelimeen. Jos yhteys häviää, musiikin hallinta-asetukset eivät näy kellossa.
  • Musiikin hallinta-asetukset ovat käytössä: Siirry kellossasi kohtaan Asetukset > Yleiset asetukset > Musiikin hallinta ja varmista, että ilmoitukset/kellotaulu tai treeninäyttö on valittuna musiikin hallinta-asetuksissa.
  • Jos käytät Android-laitetta, varmista että olet antanut Polar Flow ‑sovellukselle tarvittavat oikeudet kohdassa Asetukset > Ilmoitusten asetukset.
  • Mobiililaitteessasi on Bluetooth päällä.
  • Kello ei ole lentotilassa (Asetukset Yleisasetukset > Lentotila).
  • Mobiililaitteesi ja kellosi ovat Bluetooth-yhteyden toiminta-alueella. Siirry mobiililaitteesi Bluetooth-asetuksiin ja tarkista, että kellosi tilana on Yhdistetty.
  • Synkronointi Polar Flow ‑sovelluksen ja kellon välillä toimii normaalisti.

Androidin virransäästö- ja optimointitoiminnot vaikuttavat musiikin hallinnan toimintaan. Katso lisätietoja ohjeartikkelista Virransäästötoimintojen poistaminen käytöstä Polar Beat- ja Polar Flow ‑sovellusten Android-versioista.

Jos sinulla on puhelimessasi käynnissä useita mediasoittimia, järjestelmä ei välttämättä tunnista, mitä soitinta sen pitäisi ohjata. Jos mitään ei tapahdu painaessasi toistopainiketta kellossa, käynnistä soitin puhelimen kautta.  Tämän jälkeen soitinta pystyy yleensä ohjaamaan kellosta.