Suosikkien ja treenitavoitteiden hallinnointi Polar Flow’ssa

Suosikit Polar Flow -verkkopalvelussa

Siirry Suosikit‑sivulle napsauttamalla sivun yläreunan valikkopalkissa olevaa Suosikit-kuvaketta.

Sivulla voit hallinnoida kaikkien Polar-tilillesi rekisteröimiesi Polar-laitteiden suosikkeja.

1. Sivun vasemmalla puolella voit hallinnoida kaikkia reittejäsi ja tavoitteitasi.

• Napsauttamalla Lisää‑nappia pääset Lisää treenitavoite ‑sivulle, jossa voit luoda yksityiskohtaisia treenitavoitteita.
  • Tuo reitti ‑napilla voit tuoda reitit tietokoneeltasi gpx‑ tai tcx‑muodossa. Tiedoston kokorajoitus on 25 Mt.
  • Strava‑napilla siirryt Asetukset‑sivulle, jossa voit yhdistää Polar‑tilisi Strava‑palveluun. Huomaa, että vain Grit X, Grit X Pro, M460, Pacer, Pacer Pro, V650,  Vantage V ja Vantage V2 ‑kelloja tuetaan. Yhdistämisen jälkeen Strava Live ‑segmentit tulevat näkyviin sivulle ja voit hallinnoida myös niitä. Jos olet jo yhdistänyt Flow-tilisi Stravaan, napin napsauttaminen siirtää sinut Stravan My segments ‑sivulle: https://www.strava.com/athlete/segments/starred.
  • Muokkaa tai poista olemassa olevia treenitavoitteita napsauttamalla niiden nimiä.
  • Kun napsautat luettelon vasemmalla puolella olevia valintaruutuja, valitut kohteet siirtyvät oikealla puolella olevaan laitteen synkronointiluetteloon. Huomaa, että jos reitin tai segmentin valintaruutu ei ole käytössä, valittu laite ei tue sitä.

2. Sivun oikealla puolella voit hallinnoida laitteeseesi tallennettuja tavoitteita ja reittejä:

• Kun napsautat Polar-laitteen nimeä, avautuu ponnahdusluettelo, jossa voit valita laitteen, jos olet rekisteröinyt tiliisi useamman kuin yhden laitteen.
  • Voit muuttaa treenitavoitteiden ja reittien järjestystä laitteesi luetteloissa vetämällä ja pudottamalla.
  • Voit poistaa kaikki tavoitteet tai reitit napsauttamalla Tyhjennä‑nappia tai yksitellen napsauttamalla X‑nappia. Huomaa, että ne ovat yhä saatavilla palvelussa, vaikka poistat ne laitteestasi.

Muista tallentaa laitteeseen tehdyt muutokset synkronoimalla laitteesi USB:n kautta!

Suosikit Polar Flow ‑sovelluksessa

Uusien suosikkien lisääminen:

1. Avaa Lisää-valikko iOS-sovelluksessa tai päävalikko Android-sovelluksessa ja valitse Suosikit.

2. iOS-järjestelmässä napauta Lisää uusi ‑nappia, ja esiin tulevat seuraavat vaihtoehdot: Pikatavoite, Jaksotettu tavoite tai Strava Live ‑segmentti. Android-järjestelmässä näet tavoitevaihtoehdot napsauttamalla oikean yläkulman kolmea pistettä.

3. Valitse tavoite ja luo suosikkitavoite tai ‑reitti seuraamalla näytön ohjeita.
  4. Muista synkronoida lopuksi Polar-laitteesi.

Voit muokata osaa tavoitteista tässä näkymässä, jos avaat tavoitteen ja siinä näkyy Muokkaa-nappi.

Treenitavoitteiden ja reittien hallinta Flow-sovelluksessa:

1. Siirry Laitteet‑valikkoon ja Polar‑laitesivulle.
  2. Selaa sivua alaspäin. Näet laitteellasi olevat treenitavoitteet ja reitit napauttamalla Lisää/poista‑nappia.

Voit muuttaa niiden järjestystä napauttamalla ja pitämällä (iOS) / (Android) painettuna oikealla puolella ja vetämällä kohteet haluamaasi kohtaan.

3. Siirry kaikkien suosikkien luetteloon napauttamalla Lisää/poista-nappia uudelleen. Voit lajitella niitä napauttamalla Nimi‑, Muokattu‑ ja Tyyppi‑välilehtiä.

4. Voit poistaa kohteita siirtämällä valitsimen vasemmalle tai lisätä niitä siirtämällä valitsimen oikealle.
  5. Jos sinulla on Strava Live -segmenttejä tukeva Polar-laite (Grit X, Grit X Pro, M460, Pacer, Pacer Pro, V650, Vantage V tai Vantage V2), voit lisätä uusia segmenttejä täällä. Android-järjestelmässä napauta oikeassa yläkulmassa olevaa kolmea pistettä ja valitse sitten Avaa Strava-segmentit. iOS-järjestelmässä valitse Lisää uusi > Strava Live ‑segmentti. Stravan tähdellä merkittyjen segmenttien sivu avautuu, ja voit hallinnoida segmenttejäsi. Huomaa, että sinulla on oltava Strava Summit -tilaus.

6. Tallenna muutokset synkronoimalla Polar-laite ja sovellus. Huomaa, että iOS-järjestelmässä sinun on napautettava Valmis‑nappia ennen synkronointia!